reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

No a u mnie wykryli dyskopatię w dwóch miejscach w odcinku lędźwiowym i kręgozmyk w tym samym odcinku....Więc na razie ćwiczenia odpadają...Ehh jak nie urok ....

reklama
Majorcia w końcu muszę sie wziąć za siebie bo nie moge patrzeć na brzuch chyba mam depresję z tego powodu.. schudłam 3 kg w 3 tygodnie eh

Dzisiaj byłam z mala na szczepieniu i wogole nie płakała byla dzielna waży 7.100 i mierzy 65 [emoji4][emoji3]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Niee :D W sensie suchą tzn bez niczego :) Codziennie chodzę do sklepu i świeżutkie bułki kupuję:) Daje jej kawałek duży żeby sobie Memlała . Co się " rozpuści" w małych kawałkach oczywiście to sobie zje :)

Drogie mamy od czego zaczelyscie rozszerzanie diety maluszka ? Pani doktor kazała mi gotować zupkę warzywną zmiksować I dodać dwie lyzeczki kaszki. Ale tak mi się wydaje że chyba lepsze by było samo jabłuszko albo marchewka ? Nie wiem co robić :/

reklama
Do góry