reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

reklama
Pilaga93 a ile ty przytyłaś? Ale to cię podziwiam i tak ja bym się nie odważyła z tym moim brzuchem usiąść na rower to ty faktycznie musisz być drobna i wysportowana

no niestety sytuacja mnie zmusza. Chlopa mam zagranica to wszystko sama robię. W pierwszej ciazy mieszkalismy z rodzicami to i lezalam cale dnie do gory brzuchem to i dupa urosla. Obecnie 12kg uroslam

Kiedy ja ważyłam50 kg kiedy byłam jeszcze piękna i młoda a teraz jestem tylko piękna hi hi ;)a u mnie waga ,62 to tak została od drugiego dziecka i już tak jest i jest czasem trochę więcej tak jak teraz przed ciążą 65 no ale ja malutka 164 cm

Dziewczyny ale ja po porodzie jak nie będę miała już cukrzycy to wam napiszę ile przytyłam wy będziecie chudnąć a ja pójdę do góry ja już planuję co będę jadła jak już urodzę i nie macie pojęcia jak się doczekać nie mogę:-) :)

wczoraj myślałam że już zaraz urodzę bo cały dzień bolał mnie brzuch i źle sie czułam cały dzień leżałam i dzisiejsza noc super- wyspałam sie (raz siku) !!
ja przytyłam 10 kg i mam 167 a waga teraz 70kg tylko tyle że ja nie mam zachcianek
miłego dnia mamuśki dziś bedzie nam dobrze bo chłodno - bardzo chłodno

Dzien dobry,
amcia, z tego co piszesz to Twoj bol to moze byc rwa kulszowa. Po porodzie przejdzie. Ja tez to mam co jakis czas. W drugiej ciazy pod koniec tez mialam.
Ja przytylam jakies 8 kg od wagi wyjsciowej, gdy zaszlam w ciaze, + 2 kg, ktore schudlam na poczatku przez mdlosci. Mdlosci mam przez cala ciaze, zachcianek zero, slodkiego praktycznie nie ruszam, bo potem mi niedobrze. Jedzenie w siebie wpycham, bo najlepiej sie czuje, rano na czczo.

reklama
Majorcia - dziękuję za pamięć ! Skurcze są ale lekkie i z rana tylko jakieś dwa. Ogólnie coraz częściej twardnieje mi brzuch. Ja jeszcze mniejsza bo 162 i zaczynałam od 63 a teraz mam 11 na plusie. Ale cieszę się bo waga na razie stoi. A mi ponoć tylko w brzuszek poszło ;) No i niestety strasznie wodę trzymam.
Amcia - Ja tak miałam mniej więcej w 7 miesiącu, chodziłam jak kaleka ale w końcu coś przeskoczyło i wróciło do normy :) Może u Ciebie też tak będzie :)
Mi dziewczyny najbardziej dokucza spojenie łonowe. Cała noc i ranek to chodzenie jak pingwin ;D
Co dzisiaj u was ? :)

AAA i jeszcze miałam wam mówić ! U mnie w Tesco są duże wyprzedaże dziecięcych ciuszków. Można kupić 5 bodziaków disneya np po 17 zł. Jakiś garniturek dla chłopaka pełny za 30 :) Może u was też są takie wyprzedaże ;) Dowiedziałam się bo mój Mąż wczoraj zaczął w ciuszkach buszować na zakupach;D

Do góry