reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Zawsze tak jest u nas też masakra narzeczony robi wszystko sam i praktycznie w weekendy i w tygodniu po pracy 4-5 H no ale wiesz potem do łóżka pada i zasypia bo biedny zmęczony

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zostawić was na pół dnia i 60 postów natrzaskałyście. Ja miałam dziś koszmarną noc. 4 razy wstawałam przez ból rąk. Dwa razy bo nie mogłam oddychać , tak mi młoda naciskała na przeponę. Naprawdę mam serdecznie już dosyć.

U mnie najpierw trzeba zasnąć :) A później ze trzy razy wstać... i koło 8 rano oczy jak pięć złotych mimo niewyspania. I tyle dobrego ze spania :)

No no ale się dzisiaj rozpisałyscie aż miło :)

Ja też mam problem ze spaniem zasypiam przeważnie koło 2 potem się budzę ze trzy razy a rano jak trzeba wstawać to bym spała

Betka155 gratuluję synka, nie wiem czy wiesz ale wsród nas tu piszących na tym forum wrześniówek to jesteś pierwsza która ma mieć synka

Reille bo tak jest zawsze że jak się człowiek śpieszy to wszystko się komplikuje ale wierzę że wam się uda na czas przeprowadzić należy Ci się w końcu sama pracujesz malujesz to musi się udać

Amcia8232 my mamy trochę więcej czasu niż Relille czy aniaczarnula judy więc na pewno się wyrobimy nawet jak zaczniemy pod koniec sierpnia

aniaczarnula wiem słońce jak cierpisz ja mam to samo i ten ból jest też dla mnie najgorszy ze wszystkich innych przypadłości ciążowych czasem w nocy siedzę na łóżku i nie wiem czy spać dalej czy wstać i być niewyspanym ale jeszcze trochę musimy dać radę

Baaasia masz rację co do hybrydy czy malowanych paznokci to utrudnia opiekę nad pacjentem bo trzeba monitorować stan za pomocą pulsoksymetru który zakłada się na palec

Majorcia ale i tak się trochę boję że nie zdążę. Jeszcze korytarz i salon A na końcu masz pokoj bo w nim najmniej jest do zrobienia potem ja wszystko uszykuje i zrobione :) mam nadzieję ze będzie zrobione wszystko do 5 września bo potem chce odpoczywać i aby moj trochę także odpoczol; )

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

to fakt trzeba nazbierać jeszcze trochę sił przed tym co nas czeka poród jednak to mego wysiłek , wszystkie damy rade i już za dwa miesiące będziemy pisać o naszych skarbach niektóre oczywiście trochę wcześniej,miłej rodzinnej niedzieli Wam życzę:)

reklama
Do góry