reklama
Hej dziewczyny ale cisza od rana ja właśnie spakowalam torbę do szpitala bo moj się niecerpliwil hehe ; )
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Betka155
Początkująca w BB
Cześć dziewczyny! [emoji4] Termin mam na 16 września, ale od kilku dni chodzę do lekarza z powodu świądu skóry. Lekarz na każdej wizycie mnie bada i te badanie jest bardzo bolesne. Mam wrażenie jakby masowal mi szyjke, ale po co? Dziecko od 32 tygodnia jest główka w dół i brzuch mam już nizej. Często mam twardnienie brzucha, jak się schyle, wstanę za szybko itp. Ostatnio mnie obudził o 5 rano mocny ból jak na miesiączkę, który promieniowal po całym podbrzuszu i trochę w okolicy krzyżu. Taki ból trwał chwilę, a potem już tylko miałam mniejsze bóle w podbrzuszu, aż w końcu przeszły. Czy to może oznaczać, że mogę urodzić wcześniej? Pozdrawiam [emoji4][emoji4]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Betka 155 może ale nie musi. Ja tak mam od 2 tyg. I jak narazie chodzę w dwupaku mam podobny termin więc zobaczymy która pierwsza
Amcia w sensie że mąż się niecierpliwi?
Jak samopoczucie dziewczyny?
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Rielle Tak narzeczony bo musiałam się spakować bo bał się ze niezdazy mnie spakować jak będzie już czas ale się uśmiałam z niego a dxisaj idealnie się czuję szukam info o szpitalach w Poznaniu a Ty ?
Betka155
Początkująca w BB
Nie chcę go pospieszac, bo wiadomo im dłużej siedzi tym lepiej, ale już bym chciała być po, bo jest strasznie ciężko [emoji6]Betka 155 może ale nie musi. Ja tak mam od 2 tyg. I jak narazie chodzę w dwupaku mam podobny termin więc zobaczymy która pierwsza
Ja dzisiaj też super samopoczucie i uwaga nie krzyczcie ale nawet pomagam koło grzejników malować farbą od dawna nie czułam się taka pomocna! a ja mam do wyboru tylko dwa szpitale i cholera chyba jednak wybiorę ten w którym już byłam.
reklama
Betka u mnie to samo. Ale są dni jak dzisiaj że nawet znośnie jest