reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Mi moja gin tylko pokazuje palcem na usg ze serce małej bije i to tyle . Ania nie mówi wagi ani ile mierzy ani nic . Ale chodzę też prywatnie do mojego znajomego i on mnie dokładnie bada i ostatnio czyli 15 lipca lena wazyla 1kg 323G

reklama
Witam się i ja mam nadzieję że można jeszcze do was dołączyć, bo jak mówią lepiej późno niż wcale. Termin mam na 26 września . Pozdrawiam wszystkie dziewczyny .

Dziewczyny mam pytanie do was. Od jakiś 2 dni kiedy śpię ( czyt. przewracam się z boku na bok i próbuję spać) strasznie boli mnie podbrzusze.Takie jakby rwanie. I muszę często siku które objętościowo jest marne.
Mam się czym martwić czy to normalne ?

reklama
Ja tak miałam i powiedzieli mi że to normalnie bo macica się rozciąga i jej mięśnie . Być może masz skurcze lekkie :) Ale na wizycie u gin powiedz jej i tym ☺

Do góry