reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

No cięzko znaleźć dobrego gin który nie patrzy na zegarek i kase.. Teraz chodzę do medicoveru bo mam z pracy opłacana opiekę , w sumie fajnie się tam zajmują jeszcze nigdy lekarz nie zadawał mi tyle pytań , nie zlecał tyle badań.. wczoraj miałam usg jamy brzusznej w związku z wzw lekarz na pocieszenie pokazał mi mojego maluszka i mówi niech pani zoabczy jak do nas macha że wszystko będzie dobrze ;) ( wywijał rękami i nogami jak szalony;)) zobacze jutro jak ginekolog tam bo mam umówioną wizytę na 14 mam nadzieję że będe miała równie dobre wrażenie

reklama
Boże jakie to okropne. Dla Matki to najtrudniejszy moment w jej życiu, a dla lekarzy kolejny przypadek. Ale tak niestety jest i będzie. Ze świecą szukać lekarza, który ma na względzie dobro, zarówno fizyczne, jak i psychiczne swojego pacjenta. Takie rzeczy tylko w Leśnej Górze :/ Dziwię się, że nie robią badań na cito w takich przypadkach, że każde sekunda jest na wagę złota.

Wiara to bardzo ważna sprawa i ma moc moim zdaniem. Moja Mama jest bardzo wierzącą osobą, modli się codziennie, jakimiś specjalnymi modlitwami. Chodzi na msze uzdrawiające w intencji rodziny. Bierze udział w duchowej adopcji. Wczoraj poprosiłam ją o modlitwę za Anik i jej Maleństwo. Czuję, że wszystko będzie dobrze. Myślę, że ciąża jest po prostu młodsza niż lekarz sądzi :) będzie dobrze!

Boże jakie to okropne. Dla Matki to najtrudniejszy moment w jej życiu, a dla lekarzy kolejny przypadek. Ale tak niestety jest i będzie. Ze świecą szukać lekarza, który ma na względzie dobro, zarówno fizyczne, jak i psychiczne swojego pacjenta. Takie rzeczy tylko w Leśnej Górze :/ Dziwię się, że nie robią badań na cito w takich przypadkach, że każde sekunda jest na wagę złota.

Wiara to bardzo ważna sprawa i ma moc moim zdaniem. Moja Mama jest bardzo wierzącą osobą, modli się codziennie, jakimiś specjalnymi modlitwami. Chodzi na msze uzdrawiające w intencji rodziny. Bierze udział w duchowej adopcji. Wczoraj poprosiłam ją o modlitwę za Anik i jej Maleństwo. Czuję, że wszystko będzie dobrze. Myślę, że ciąża jest po prostu młodsza niż lekarz sądzi :) będzie dobrze!
Ja tez modle się za Anik i jej maleństwo. To jest niepojęte, ze osoba której zupełnie nie znam ( no tylko z tego forum) jest tak bliska. Ale to chyba chodzi o to, że tak naprawdę każda z nas mogła się znaleźć w podobnej sytuacji.

Wzruszylyscie mnie... bardzo wam dziękuję za wsparcie! Jesteście cudowne. Brak mi słów żeby napisać jak się czuje. Mam nadzieje , że wasze modlitwy pomogą.

reklama
Ja wracam z pracy i padnieta jestem ze szok... Pewnie pojde spac jak zwykle... Nigdy nie lubilam spac w dzien ale w tej ciazy moglabym ciagle spac :)

Do góry