reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Rielle moja miała czerwone policzki wieczorem a rano schodziło i okazało się że to od kaloryfera bo my grzejemy tylko przez noc i to suche powietrze tak zadziałało.Zostawiałam mokry recznik na kaloryferze a buzie smaruje Puszystym Kremem Łagodzącym firmy Momme-pomogło.

reklama
O widzisz, a miałam pisać że kurcze ja też mam tak zimą . w sensie takie szorstkie koło ust, pod brwiami i koło nosa. I to schodzi po natłuszczeniu.
My grzejemy kominkiem i faktycznie może być sucho . Dzięki dziewczyny !

Ale sama herbatka to tak nie bardzo no chyba że z cytryną lub miodem była
No może faktycznie od kaloryfera nie spotkałam się ale ten mój krem też jest nawilżający ja sama go teraz też stosuję

nic, na całą szklankę 1/3 łyżeczki cukru była więc też nie przesadzam.... Mi pomaga właśnie smarowanie olejkiem arganowym. A mam też cetaphil na skórę bardzo wrażliwą, myślicie że mogę ją tym posmarować ? Bo nawilża bardzo i bez żadnych parabenów i innych dziadostw.

Majorcia wszystko ok byłam u lekarza na drugi dzień bo się martwiłam i stwierdziła że miała skoki . Na 16.02 mam okulisty bo łzawi i ropieje jej oczko i ide prywatnie bo jak usłyszałam ze moze mieć grunkowca to az aż mi sie słabo zrobiło

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Rielle lena ma od urodzenia lzawienie oka prawego i nawet nie chcieli mi dac skierowania do okulisty i ide prywatnie bo podczas cc była klimatyzacja i może mieć jeszcze grunkowca od bakterii i przeciągu tak mi powiedziała lekarka znajoma [emoji58] a może też to być kanał łzowy

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Oj te nasze dzieciaczki zanim je odchowamy to stracimy dużo nerwów
Fajnie by było tak wychowywać dzieci bez żadnych problemów ale to się nie da u mnie zaś mała na ząbki już jest tak marudna i placzliwa
RIELLE napewno nie od herbatki ale skaza jest charakterystyczna takie czerwone szorstkie policzki i takie jakby błyszczące pod swiatlo
Amcia mój najstarszy urodził się i odrazy złapał gronkowca i leżeliśmy miesiąc w szpitalu bo tracił na wadze a też miał w oku potem jeszcze raz miał jakieś problemy z okiem i chodziłam prywatnie robiłam wymaz ale to było bardzo dawno i dzisiaj jest dorosły i nie ma żadnych problemów tak że się nie martw a jak zatkany kanalik to w najgorszym razie przetykaja moja siostrzenica tak miała a jednej siostry córce odetkal się gdzieś koło roku czasu samoistnie a ja masowałam oczko mojej i przestało ropieć i lzawic

reklama
Do góry