reklama
Judy166 to się ciesz że masz dużo pokarmu ja się boję że po cc będę miała problem żeby karmiec a bardzo chce karmić cycem [emoji4]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Masz rację Amcia ja też w pierwszych dobach zawsze miałam problem z pokarmem dopiero jak mi się rozkręciło po paru dniach to nie narzekałam a i ważne jest żeby karmić jak najwięcej w nocy na początku jest ciężko bo i dzieci nie bardzo chcą ciągnąć cyca wciąż podsypiaja i laktacja leży
No ale boję się ze będą ja karmić mlekiem modyfikowanym a potem nie będzie chciała cyca [emoji53]
aniaczarnula
Fanka BB :)
Czesc dziewczynki. Zabrali mi niunie na naświetlania. Smutno bo musze leżeć sama.
Wczoraj skurcze dostałam o 1 w nocy. Na ip pojechalam dopiero o 13 nastepnego dnia. O 14 bylam na porodówce.
Położne pozwoliły mi czesc czasu spędzić na piłce.
O 19 mialam już pełne rozwarcie ale szyjka była sztywna i nie chciała puścić główki. Dużo zawdzięczam położnym. Bardzo mi pomogły.
Miałam mega bóle krzyżowe.
O 20.25 Lenusia była już ze mną
Wczoraj skurcze dostałam o 1 w nocy. Na ip pojechalam dopiero o 13 nastepnego dnia. O 14 bylam na porodówce.
Położne pozwoliły mi czesc czasu spędzić na piłce.
O 19 mialam już pełne rozwarcie ale szyjka była sztywna i nie chciała puścić główki. Dużo zawdzięczam położnym. Bardzo mi pomogły.
Miałam mega bóle krzyżowe.
O 20.25 Lenusia była już ze mną
reklama
Majorcia mam nadzieję ze będzie chciała cyca [emoji38]a teraz nastawiam się na jutrzejszy szpital [emoji53]