reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

reklama
Masz rację Amcia ja też w pierwszych dobach zawsze miałam problem z pokarmem dopiero jak mi się rozkręciło po paru dniach to nie narzekałam a i ważne jest żeby karmić jak najwięcej w nocy na początku jest ciężko bo i dzieci nie bardzo chcą ciągnąć cyca wciąż podsypiaja i laktacja leży

Czesc dziewczynki. Zabrali mi niunie na naświetlania. Smutno bo musze leżeć sama.
Wczoraj skurcze dostałam o 1 w nocy. Na ip pojechalam dopiero o 13 nastepnego dnia. O 14 bylam na porodówce.
Położne pozwoliły mi czesc czasu spędzić na piłce.
O 19 mialam już pełne rozwarcie ale szyjka była sztywna i nie chciała puścić główki. Dużo zawdzięczam położnym. Bardzo mi pomogły.
Miałam mega bóle krzyżowe.
O 20.25 Lenusia była już ze mną

Amcia nie martw się mój też dostawał mleko modyfikowane bo ja nie miałam pokarmu oni podają teraz strzykawka i mają takie małe butelki jednorazowe dzieci tak szybko się nie przestawiaja

reklama
Do góry