reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Rielle gratulacje!!!!
Ja niestety przeterminowana 3 dzień.
Jestem załamana bo w piątek mąż jedzie za granicę na miesiąc.
Też ma mega doła , że może nie zobaczyć niuni.
próbujemy wszystkiego , seksu , masowania brzucha , pobudzania piersi , kupiłam nawet piłkę
iii nic :(
Jutro ktg i wizyta u lekarza. Może już mnie skieruje na wywołanie. No bo ile można czekać

mi jeszcze kazali duże kroki takie wyskoki do przodu robić i zjeść jakąś ostrą potrawe powiedziała żę z maka mało ostre więc zjadłam zupke chińską z przyprawa chilli bo nić ostrego nie znalazłam w domu i po 3 godz pojawiły mi się lekkie skurcze ale to chyba zbieg okoliczność (masaż sutek szczypanie brzucha skakanie + ta zupka i zadziałało hehe)

pilaga a duże masz krwawienie ??? bo ja mam skąpe i troszke sie martwię bo z synem to sie ze mnie lało...a teraz leje mi sie z cycków no i 8 kg juz mam mniej

reklama
U mas właśnie na przyspieszenie podziałał sex. Na początku dnia były nieregularne a później zaczęłam chodzić dużo i samo poszło ;) aczkolwiek malutka miała już znaki przenoszenia. Więc to na pewno był jej czas ;)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Pilaga93 super że już po i jesteś już w domku
Aniaczarnula nie wiem niektórzy próbują z olejkiem rycynowym dobra lewatywa tylko albo jedno albo drugie trzymam kciuki by coś ruszyło i tatuś poznał swoją księżniczkę

Hej dziewczyny :). Właśnie wróciłam od ginekologa, podobno wszystko dobrze przygotowane na poród, mala napiera do wyjscia i dlatego dostałam skierowanie do szpitala, skurczy nie czułam, dopiero od 11.58 mam skurcze co 3 minuty. Mam nadzieje ze skurcze jeszcze się nasila i ze nie odesla mnie ze szpitala do domu :). Termin z OM mam na 14.09 a z pomiarowych na 29.09 :)

Judy166 u mnie krwawienie chyba w normie. 4 doby nosilam podklady poprodowe a od dzisiaj podpaski wystarczaja. Z cyckow tez mi sie leje, musze sciagac i z jednego 90ml wysysam co 3h... Zamowilam woreczki na pokarm bede zamrazac w razie jakby zaczal zanikac bedzie na potem.

reklama
Do góry