reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

reklama
Dziewczyny, to prawda mnie też usg pokazywało wagę 1900 a 12 dni później lekarz mi mierzył brzuch centymetrem i powiedział że będzie miała już 3kg ostatniego syna mi też tak mierzył i się nie pomylił a usg mój drugi syn dzień przed porode miał mieć góra 3800 a urodził się 4200 i tam była ujęta już granica błędu także ja w usg nie wierzę

mam dosc dnia dzisiejszego... cala spuchnieta jestem :/ pojawiło sie sporo skurczy przepowiadajacych. Z jednej strony chce juz rodzic a z drugiej jakies mam obawy, bo okazuje sie ze maz za 2-3tyg dopiero wraca i zostane sama z chlopcami na razie tylko mame bede miala pod reka

reklama
Aniaczarnula dobrze jak się myli i pokazuje większa niż jest u mnie dziecko utkwilo w barkach wszystko się dobrze skończyło ale ile jest takich przypadków gdzie się różnie kończy
Ja natomiast zrobiłam się strasznie jedzowata placzliwa nie wiem już jak długo sama z sobą wytrzymam a bliskimi to współczuję

Do góry