reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wrześniowe mamy 2025

reklama
Ja w piątek idę do lekarki na NFZ. W straconej ciąży poszłam do niej pierwszy raz i na kilka wizyt zostałam, przyjmuje w jednym ze szpitali i po poronieniu odwiozła mnie do domu bo akurat schodziła z dyżuru (byłam w szpitalu ale poszło po tabletkach więc tylko jedna noc). Kobieta jest świetna, empatyczną tłumaczy wszystko, lekarz z powołania i jak będzie teraz ok to zostanę przy niej. Poprzednie ciąże prywatnie i było też super plus lekarze ze szpitala a to było ważne bo przy porodzie różnica była ogromna w opiece. A że przy dzieciach fundusze się liczą a składki nie małe odprowadzam to zostanę tu bo mam blisko domu. Stres mnie coraz większy bierze bo to dopiero pierwsza a tu dzisiaj 6+6 🙈

Witam. Chciałabym nieśmiało dołączyć, choć jestem cała w stresie. Tydzień temu wylapalam u siebie wczesna ciążę. Beta rośnie prawidłowo. Tydzień temu progesteron 11.5 , ale wczoraj odebrałam wynik, który robiłam w poniedziałek i spadł do 9.40. Bardzo się tym stresuje. Nie mogłam w nocy spać. Jestem już po poronieniu w 10 tygodniu i ciąży biochemicznej. Dostałam luteinę dopochwowo wczoraj , ale i tak cała drżę. Ktoś może kiedyś miał podobnie i było ok ? Dodam, że oprócz tego że nie mam miesiączki to nie mam totalnie żadnych objawów ciąży..... I to też mnie stresuje

Termin wychodzi na 27.09.

Ostatnia edycja:
Cześć . Dołączam. Mam nadzieję . Jestem po 4 cc. Ostatnio 2018. Źle przeszłam. Dlatego się boję. No cóż przydarzyło się. W zeszłym czwartek byłam u lekarza określił ciążę na około 5 tydz mało co widział na usg stary sprzęt kazał zrobić betę w poniedziałek. I jutro znów wizyta. Bardzo się boję. Piersi raz bolą raz nie. Om miałam 17 .12 więc ciaza powinna być wg niego starsza ale mam nieregularne cykle . Pozdrawiam serdecznie.

Cześć . Dołączam. Mam nadzieję . Jestem po 4 cc. Ostatnio 2018. Źle przeszłam. Dlatego się boję. No cóż przydarzyło się. W zeszłym czwartek byłam u lekarza określił ciążę na około 5 tydz mało co widział na usg stary sprzęt kazał zrobić betę w poniedziałek. I jutro znów wizyta. Bardzo się boję. Piersi raz bolą raz nie. Om miałam 17 .12 więc ciaza powinna być wg niego starsza ale mam nieregularne cykle . Pozdrawiam serdecznie.
Spróbuj się nie nakręcać nagatywnie

Witam i trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę. :)

reklama
Przepraszam om 17 11 wdał się błąd 🫡

Do góry