Super, czy lekarz badał ile razy serduszko bije ba minutę?Ja po wizycie Jest serduszko ciaza nlodsza o 1.5 tyg czyli 7+2 ale od tych 2 tygodni urosło o ideaknie 2 tyg czyli termin z usg to 7.09 om jeszcze sierpniowy ;D
reklama
laperedhil
Fanka BB :)
Ja w piątek idę do lekarki na NFZ. W straconej ciąży poszłam do niej pierwszy raz i na kilka wizyt zostałam, przyjmuje w jednym ze szpitali i po poronieniu odwiozła mnie do domu bo akurat schodziła z dyżuru (byłam w szpitalu ale poszło po tabletkach więc tylko jedna noc). Kobieta jest świetna, empatyczną tłumaczy wszystko, lekarz z powołania i jak będzie teraz ok to zostanę przy niej. Poprzednie ciąże prywatnie i było też super plus lekarze ze szpitala a to było ważne bo przy porodzie różnica była ogromna w opiece. A że przy dzieciach fundusze się liczą a składki nie małe odprowadzam to zostanę tu bo mam blisko domu. Stres mnie coraz większy bierze bo to dopiero pierwsza a tu dzisiaj 6+6
no nie mam zapisane w karcie ale wydaje mi sie ze tak bo byl ten „wykresik”Super, czy lekarz badał ile razy serduszko bije ba minutę?
natasia142
Fanka BB :)
Witam. Chciałabym nieśmiało dołączyć, choć jestem cała w stresie. Tydzień temu wylapalam u siebie wczesna ciążę. Beta rośnie prawidłowo. Tydzień temu progesteron 11.5 , ale wczoraj odebrałam wynik, który robiłam w poniedziałek i spadł do 9.40. Bardzo się tym stresuje. Nie mogłam w nocy spać. Jestem już po poronieniu w 10 tygodniu i ciąży biochemicznej. Dostałam luteinę dopochwowo wczoraj , ale i tak cała drżę. Ktoś może kiedyś miał podobnie i było ok ? Dodam, że oprócz tego że nie mam miesiączki to nie mam totalnie żadnych objawów ciąży..... I to też mnie stresuje
Termin wychodzi na 27.09.
Termin wychodzi na 27.09.
Ostatnia edycja:
misisipi86
Zaciekawiona BB
Cześć . Dołączam. Mam nadzieję . Jestem po 4 cc. Ostatnio 2018. Źle przeszłam. Dlatego się boję. No cóż przydarzyło się. W zeszłym czwartek byłam u lekarza określił ciążę na około 5 tydz mało co widział na usg stary sprzęt kazał zrobić betę w poniedziałek. I jutro znów wizyta. Bardzo się boję. Piersi raz bolą raz nie. Om miałam 17 .12 więc ciaza powinna być wg niego starsza ale mam nieregularne cykle . Pozdrawiam serdecznie.
misisipi86
Zaciekawiona BB
Dodam jeszcze że test robiłam 8 stycznia i 11 i wtedy pokazało 2 kreski
Spróbuj się nie nakręcać nagatywnieCześć . Dołączam. Mam nadzieję . Jestem po 4 cc. Ostatnio 2018. Źle przeszłam. Dlatego się boję. No cóż przydarzyło się. W zeszłym czwartek byłam u lekarza określił ciążę na około 5 tydz mało co widział na usg stary sprzęt kazał zrobić betę w poniedziałek. I jutro znów wizyta. Bardzo się boję. Piersi raz bolą raz nie. Om miałam 17 .12 więc ciaza powinna być wg niego starsza ale mam nieregularne cykle . Pozdrawiam serdecznie.
Kropeczka2630
Zaciekawiona BB
Witam i trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę.Cześć . Dołączam. Mam nadzieję . Jestem po 4 cc. Ostatnio 2018. Źle przeszłam. Dlatego się boję. No cóż przydarzyło się. W zeszłym czwartek byłam u lekarza określił ciążę na około 5 tydz mało co widział na usg stary sprzęt kazał zrobić betę w poniedziałek. I jutro znów wizyta. Bardzo się boję. Piersi raz bolą raz nie. Om miałam 17 .12 więc ciaza powinna być wg niego starsza ale mam nieregularne cykle . Pozdrawiam serdecznie.
misisipi86
Zaciekawiona BB
Dziękuję dziewczyny ale bardzo się boję.
reklama
misisipi86
Zaciekawiona BB
Przepraszam om 17 11 wdał się błądCześć . Dołączam. Mam nadzieję . Jestem po 4 cc. Ostatnio 2018. Źle przeszłam. Dlatego się boję. No cóż przydarzyło się. W zeszłym czwartek byłam u lekarza określił ciążę na około 5 tydz mało co widział na usg stary sprzęt kazał zrobić betę w poniedziałek. I jutro znów wizyta. Bardzo się boję. Piersi raz bolą raz nie. Om miałam 17 .12 więc ciaza powinna być wg niego starsza ale mam nieregularne cykle . Pozdrawiam serdecznie.
Podziel się: