reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wrześniowe mamy 2025

reklama
Ja dostałam już skierowanie na badania prenatalne i będę robiła albo w Warszawie albo w Białymstoku. Jest może ktoś z tych okolic i podpowie gdzie najlepiej zrobić ? I ile się czeka ? Szkoda że w moim mieście nie robią bo zarówno do Warszawy jak i Białegostoku mam ponad 100 km 😬 i trzeba pewnie będzie kombinować kto zostanie z córką i mąż będzie musiał wziąć wolne żeby mnie tam zawieźć

Ja dostałam już skierowanie na badania prenatalne i będę robiła albo w Warszawie albo w Białymstoku. Jest może ktoś z tych okolic i podpowie gdzie najlepiej zrobić ? I ile się czeka ? Szkoda że w moim mieście nie robią bo zarówno do Warszawy jak i Białegostoku mam ponad 100 km 😬 i trzeba pewnie będzie kombinować kto zostanie z córką i mąż będzie musiał wziąć wolne żeby mnie tam zawieźć
Ja się dziś zapisałam ;)
Do dr Świetlickiego do Babka Medica w Warszawie. Rozważam jeszcze instytut zdrowia kobiety bo też tam jest fajna ekipa id badań prenatalnych 🙂 Robią też napewno w Boramed

Bardzo dużo!

A nie warto zrobić prenatalnych badań na NFZ? U mnie w mieście były nawet terminy na początek lutego i to w prywatnej klinice, a ze skierowaniem robią za darmo.

Ja mam szczęście prowadzić ciążę na NFZ i jestem bardzo zadzadowolonaw
Właśnie jednak mam taki plan, znalazłam też dobrze ocenianego lekarza na NFZ z terminem na 4 lutego, więc zobaczę też co ona mi powie, bo jednak te pieniądze z prywatnych wizyt, chyba wolę zainwestować w NIFTY i wyprawkę.

reklama
Do góry