reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2025

reklama
My na pewno robimy NIFTY + zwykłe prenatalne, chcemy szybciej znać płeć + wykluczenie chorób też jest dla nas ważne.

My na pewno robimy NIFTY + zwykłe prenatalne, chcemy szybciej znać płeć + wykluczenie chorób też jest dla nas ważne.
A czytałaś o tym nowym prenatal testDNA kuzynka teraz robiła nie dawno i podobno właśnie wykrywa więcej plus wyniki po tygodniu już są. W poprzedniej ciąży właśnie robiłam nifty, a teraz chyba to zrobimy

Ostatnia edycja:
A czytałaś o tym nowym prenatal testDNA kuzynka która jest lekarzem teraz robiła nie dawno i podobno właśnie wykrywa więcej plus wyniki po tygodniu już są. W poprzedniej ciąży właśnie robiłam nifty, a teraz chyba to zrobimy
My robimy te też z uwagi na stosunek ceny do jakości, moim zdaniem jest najlepszy, nifty pro na promocji można kupić już za 1700 zł.

oj tak ja jestem też na listopadoweczkach 2019 i do tej pory mamy kontakt z dziewczynami. Bardzo dużo dało mi to forum zawsze w kupie raźniej przechodzić przez wszystkie etapy macierzyństwa 😊
Ja tak samo jestem na majóweczkach 2021, ale przeniosłyśmy się szybko na zamknięta grupę na Facebooku :-)

Niestety beta z dziś 8,9 mlU/ml. Także już wszystko jasne. Czy ktoś z doświadczeniem poronienia powie czego teraz się spodziewać, czekac na krwawienie czy umawiac ginekologa? Hcg było dość niskie 74 na 8,9, czyli mozna uznać że to biochemiczna?Powodzenia dla Was przyszle mamusie i dziękuję za wsparcie.

Niestety beta z dziś 8,9 mlU/ml. Także już wszystko jasne. Czy ktoś z doświadczeniem poronienia powie czego teraz się spodziewać, czekac na krwawienie czy umawiac ginekologa? Hcg było dość niskie 74 na 8,9, czyli mozna uznać że to biochemiczna?Powodzenia dla Was przyszle mamusie i dziękuję za wsparcie.
Przykro mi 😔 Mysle, ze jak beta tak sama spada to jest to biochemiczna i po prostu musisz poczekać na krwawienie

Ostatnia edycja:
Bardzo mi przykro, mam nadzieje że szybko ponownie zobaczysz dwie kreski 😞

Bardzo mi przykro. Trzymam kciuki żeby wkrótce się udało.
Co do poronienia to jak u mnie wykryli puste jajo- następnego dnia skierowanie na zabieg łyżeczkowania. Podali tabletki, krwawienie, oczyścili wszystko pod narkozą. Po południu mogłam iść do domu i zamknąć ten rozdział za sobą. I po 3 miesiącach zaczęliśmy starania na nowo. Udało się zajść w ciążę i wszystko było dobrze :-) Nie trać nadziei !

reklama
ojejku bardzo mi przykro 😧🥺 Trzymaj się i nie poddawaj nie Ty pierwsza i nie ostatnia

Do góry