reklama
Kotciara
Moderator
Oczywiście że planuje robić, dla mnie to konieczność. W poprzedniej ciąży dodatkowo robiłam SANCO, ponieważ Pappa wyszła gorzej niż zakładałam. Teraz trochę biję się z myślami czy robić czy nieA co myślicie o badaniach prenatalnych ? Robicie czy nie ? Pytam o te podstawowe jak i inwazyjne ?
NattNatt
Fanka BB :)
Robię wszystkie USG i pappa i albo nifty pro albo to prenatal test karyoA co myślicie o badaniach prenatalnych ? Robicie czy nie ? Pytam o te podstawowe jak i inwazyjne ?
Ostatnia edycja:
Też robię wszystko w poprzedniej ciąży robiłam dodatkowo test Chyba Panorama czy SancoA co myślicie o badaniach prenatalnych ? Robicie czy nie ? Pytam o te podstawowe jak i inwazyjne ?
Cześć chciałabym się nieśmiało przywitać. Dziś zobaczyłam dwie kreski. Ciąża numer 4, mam jedno dziecko.
OM 13.12, z wczesną owulacją 9-10dc, ale się udało termin wychodzi na 19.09.
Czułam dokładnie implantację 30.12, od tamtej pory mam straszną zgagę i lekki ból podbrzusza. Wizyta umówiona na 14.01
Czułam dokładnie implantację 30.12, od tamtej pory mam straszną zgagę i lekki ból podbrzusza. Wizyta umówiona na 14.01
Kropeczka2630
Początkująca w BB
Ja dokładnie tak samo jak NattNatt. Nie mam pojęcia. Wizyta dopiero 8.01A jaka jest z szynką macicy dziewczyny? Macie nisko czy wysoko? Moja jest nisko i twarda.
Ja nawet o tym jeszcze nie myślałam. Jak usłyszę serce to się będę zastanawiać.A co myślicie o badaniach prenatalnych ? Robicie czy nie ? Pytam o te podstawowe jak i inwazyjne ?
Kropeczka2630
Początkująca w BB
WitamyCześć chciałabym się nieśmiało przywitać. Dziś zobaczyłam dwie kreski. Ciąża numer 4, mam jedno dziecko.
Kotciara
Moderator
Cześć, rozgość sięCześć chciałabym się nieśmiało przywitać. Dziś zobaczyłam dwie kreski. Ciąża numer 4, mam jedno dziecko.
Dzięki dla mnie to forum to złoto, bo w swoim otoczeniu mam bardzo mało znajomych ciężarnych lub z małymi dziećmi. Poza tym nikomu jeszcze nie mówimy o ciąży, czekamy, czy wszystko będzie dobrzeCześć, rozgość się
reklama
montebello
Zaciekawiona BB
Witamy w naszym gronieCześć chciałabym się nieśmiało przywitać. Dziś zobaczyłam dwie kreski. Ciąża numer 4, mam jedno dziecko.
Podziel się: