reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2025

Tak jak dziewczyny pisały, na pewno jeszcze wstrzymamy sie z grupą prywatną aż uzbiera nas się trochę więcej ☺️ chodzi tylko o to żeby na prywatnej były aktywne dziewczyny które znamy a nie takie które napisały 2 posty i chcą z nami iść na prywatną 😐

Ja rowniez na pewno będę robić prenatalne z pappą, ale myślę że będę o takich rzeczach myśleć gdzieś po 8 tygodniu jak wszystko będzie dobrze 😄
no to na pewno :) wiadomo ze fajnie tam czuc sie „bezpiecznie” :)

reklama
Ja byłam na aku dwa razy przed transferem. Można kontynuować w ciąży? 🙂
Gratuluję udanego transferu 😊 moja pani od aku mówiła, że można chodzić w ciąży. A my oprócz punktów od płodności nakłuwaliśmy inne. Ona też tak holistycznie podchodzi, bada puls i inne rzeczy, a specjalizuje się w akupunkturze uszu.

Dziewczyny, a któraś z was miała tak, że miała dużo objawów a później one odeszły? Wiem, że to dziwne ale martwię się, że coś jest nie tak, bo dzisiaj mnie nie mdli i nie bolą mnie piersi, do wtorku nie mam jak zrobić bety i trochę się stresuję.

Dziewczyny, a któraś z was miała tak, że miała dużo objawów a później one odeszły? Wiem, że to dziwne ale martwię się, że coś jest nie tak, bo dzisiaj mnie nie mdli i nie bolą mnie piersi, do wtorku nie mam jak zrobić bety i trochę się stresuję.
Ja tak nie miałam, ale sama nie mam wielu objawów i to też wprawia mnie w lekki nerwy. Ale wiesz, nie zawsze ma się cała gamę objawów. Nie ma co sobie wkręcać.
Ja po wizycie (6+2), mamy zarodek 2.8 mm , serduszko 154 bpm Lekarka mówiła, że wszystko wygląda bardzo dobrze 🥹
Super wieści :D

ciąża ciąży nie równa może to świadczyć o wszystkim i o niczym. Spróbuj się nie zadręczać myślami i ewentualnie zrób betę

reklama
Nie ma co się denerwować na zapas bo to wczesny etap i nie wszystko musi być od razu albo może mijać. U mnie też jest różnie ale w ogóle staram się o tym nie myśleć.

Do góry