reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2025

Tak jak dziewczyny pisały, na pewno jeszcze wstrzymamy sie z grupą prywatną aż uzbiera nas się trochę więcej ☺️ chodzi tylko o to żeby na prywatnej były aktywne dziewczyny które znamy a nie takie które napisały 2 posty i chcą z nami iść na prywatną 😐

Ja rowniez na pewno będę robić prenatalne z pappą, ale myślę że będę o takich rzeczach myśleć gdzieś po 8 tygodniu jak wszystko będzie dobrze 😄
no to na pewno :) wiadomo ze fajnie tam czuc sie „bezpiecznie” :)

reklama
Ja byłam na aku dwa razy przed transferem. Można kontynuować w ciąży? 🙂
Gratuluję udanego transferu 😊 moja pani od aku mówiła, że można chodzić w ciąży. A my oprócz punktów od płodności nakłuwaliśmy inne. Ona też tak holistycznie podchodzi, bada puls i inne rzeczy, a specjalizuje się w akupunkturze uszu.

Dziewczyny, a któraś z was miała tak, że miała dużo objawów a później one odeszły? Wiem, że to dziwne ale martwię się, że coś jest nie tak, bo dzisiaj mnie nie mdli i nie bolą mnie piersi, do wtorku nie mam jak zrobić bety i trochę się stresuję.

Dziewczyny, a któraś z was miała tak, że miała dużo objawów a później one odeszły? Wiem, że to dziwne ale martwię się, że coś jest nie tak, bo dzisiaj mnie nie mdli i nie bolą mnie piersi, do wtorku nie mam jak zrobić bety i trochę się stresuję.
Ja tak nie miałam, ale sama nie mam wielu objawów i to też wprawia mnie w lekki nerwy. Ale wiesz, nie zawsze ma się cała gamę objawów. Nie ma co sobie wkręcać.
Ja po wizycie (6+2), mamy zarodek 2.8 mm , serduszko 154 bpm Lekarka mówiła, że wszystko wygląda bardzo dobrze 🥹
Super wieści :D

ciąża ciąży nie równa może to świadczyć o wszystkim i o niczym. Spróbuj się nie zadręczać myślami i ewentualnie zrób betę

reklama
Nie ma co się denerwować na zapas bo to wczesny etap i nie wszystko musi być od razu albo może mijać. U mnie też jest różnie ale w ogóle staram się o tym nie myśleć.

Do góry