reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2024

Dziewczyny jak liczycie sobie tygodnie ciąży? Lubię sobie co tydzień czytać o rozwoju malucha i się zastanawiam jak wy na to patrzycie. Czy jak jest 33+1 to czytacie 34 tydzień czy 33 ? 😁
Ja się sugerują aplikacja preglife bo ciągle nie mogę zapamiętać w którym jestem tygodniu. 33+0 to wg niej 34tc i lekarz i położna mi powiedzieli że on też tak przyjmują, ale kiedyś inny gine uciął ten jeden bo liczył skończone.

reklama
Dzisiaj 36+0. Siedzę jak na szpilkach. Od kolejnego tygodnia intensywnie zaczynam zjadać wszytsko co zalecają i chodzić po krawężnikach ha ha

Też tak macie że przed każdą wizytą się stresujecie ? 🙈 Ja zawsze się boje ze z szyjka będzie coś nie tak ale powoli do mnie dociera że już coraz bliżej porodu więc to fizjologiczne 🙈😁 pociesza mnie to że już jest zaczęty 34 tydzień 🥰

Cześć Dziewczyny! Jestem mamą z Listopadówek 2022 i Majówek 2024. Wokół mnie rodzą się sami chłopcy, mam na wydanie ubranka dla dziewczynki. Body z krótkim, rampersy, koszulki. Mogę wystawić przez olx, żeby było taniej.
Jeśli któraś z Was byłaby zainteresowana, to zapraszam na priv.

Ja się panicznie boję że się przekręci i będzie trzeba cc

Współczuję strachu ale na tym etapie raczej już nie powinna się przekręcić. Dziewczyny z mojej szkoły rodzenia za to chciały rodzic SN a wszystkie 3 mają pośladkowo ułożone dzieci, zaś ja chce cc a dziecko idealnie główkowo położone 😂

reklama
Do góry