reklama
Owca91
Moderator
ale super! Gratulacje, kolejny sukcesik
Fajna apka, jak się nazywa?
HiMommy z wykupionym rozszerzonym dostępem O Ananasie też słyszałam a że lubię na surowo to sobie opedzluje
Owca91
Moderator
Dziewczyny jak liczycie sobie tygodnie ciąży? Lubię sobie co tydzień czytać o rozwoju malucha i się zastanawiam jak wy na to patrzycie. Czy jak jest 33+1 to czytacie 34 tydzień czy 33 ?
Ja czytam to jako 34 tc Tak mi też pokazuje aplikacja - mam 36+0 i pokazuje 37tc
chantal98
Fanka BB :)
Właśnie mi aplikację też tak pokazująJa czytam to jako 34 tc Tak mi też pokazuje aplikacja - mam 36+0 i pokazuje 37tc
helianthus
Tak, ja robiłam. Jak chcą to niech szaleją - jeśli jest guz czy dziwna torbiel, której nie było wcześniej to lepiej wiedziec i kontrolować.A robilyscie sobie usg piersi w ciazy ? Ginekolog powiedzial że nie zaleca się robienia usg piersi w ciazy bo hormony są na najwyższym poziomie i szaleją
chantal98
W którym tygodniu robiłaś ? Ja Robilam na początku czerwca i oczywiście torbiel jest ale pani radiolog mówi że wszystko w porządkuTak, ja robiłam. Jak chcą to niech szaleją - jeśli jest guz czy dziwna torbiel, której nie było wcześniej to lepiej wiedziec i kontrolować.
helianthus
Jakoś w połowie maja chyba robiłam. Robię co pół roku, bo mam sporo torbieli, kontroluje jak się zmieniają. Po porodzie jakoś zimą/wczesną wiosną też pójdę.W którym tygodniu robiłaś ? Ja Robilam na początku czerwca i oczywiście torbiel jest ale pani radiolog mówi że wszystko w porządku
reklama
chantal98
Ja robiłam na początku czerwca a przed ciążą robiłam na koniec listopada 2023 więc teoretycznie też co pół roku robię . Teraz również radiolog mówiła że jest kilka torbieli w jednej piersi ale że jest w porządku więc jej ufam raczej gdyby miała jakieś podejrzenia to wysłałaby mnie dalejJakoś w połowie maja chyba robiłam. Robię co pół roku, bo mam sporo torbieli, kontroluje jak się zmieniają. Po porodzie jakoś zimą/wczesną wiosną też pójdę.
Podziel się: