reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2024

Podobno świeży ananas też jest dobry od 35 tygodnia, więc jak znajdę jakiegoś dorodnego to będę robić codziennie pina colade😂🍍

reklama
Dziewczyny jak liczycie sobie tygodnie ciąży? Lubię sobie co tydzień czytać o rozwoju malucha i się zastanawiam jak wy na to patrzycie. Czy jak jest 33+1 to czytacie 34 tydzień czy 33 ? 😁

A robilyscie sobie usg piersi w ciazy ? Ginekolog powiedzial że nie zaleca się robienia usg piersi w ciazy bo hormony są na najwyższym poziomie i szaleją 😁

A robilyscie sobie usg piersi w ciazy ? Ginekolog powiedzial że nie zaleca się robienia usg piersi w ciazy bo hormony są na najwyższym poziomie i szaleją 😁
Tak, ja robiłam. Jak chcą to niech szaleją - jeśli jest guz czy dziwna torbiel, której nie było wcześniej to lepiej wiedziec i kontrolować.

W którym tygodniu robiłaś ? Ja Robilam na początku czerwca i oczywiście torbiel jest ale pani radiolog mówi że wszystko w porządku
Jakoś w połowie maja chyba robiłam. Robię co pół roku, bo mam sporo torbieli, kontroluje jak się zmieniają. Po porodzie jakoś zimą/wczesną wiosną też pójdę.

reklama
Jakoś w połowie maja chyba robiłam. Robię co pół roku, bo mam sporo torbieli, kontroluje jak się zmieniają. Po porodzie jakoś zimą/wczesną wiosną też pójdę.
Ja robiłam na początku czerwca a przed ciążą robiłam na koniec listopada 2023 więc teoretycznie też co pół roku robię . Teraz również radiolog mówiła że jest kilka torbieli w jednej piersi ale że jest w porządku więc jej ufam raczej gdyby miała jakieś podejrzenia to wysłałaby mnie dalej 😁

Do góry