reklama
aurii_orelii
Fanka BB :)
5+0Który będzie tydzień i dzień ciąży na wizycie?
helianthus
Ja mam wizytę 22 stycznia - też można dopisać
Mademoiselle_Nika
Moderator
Oki czyli moja wymyślona wizyta 25.01 gdzie będzie 5+1 ma swoją zasadność.
Będziemy szły łeb w łeb żebyśmy się gdzieś na porodówce nie spotkały
Uaktualniłam nasza listę, dziewczyny jakbym którejś nie wpisała to dajcie mi tu znać to dopisze. Wydaje mi się, że wszystkie są
Mnie nie ma. Ostatnio prosiłam o dopisanie. Termin na 9 września, wizyta 20 stycznia
aurii_orelii
Wczoraj lekarz mi powiedział, że wcześniej nie ma sensu ale czy coś zobaczymy?..... Zobaczymy dla pewności mam jeszcze u innego wizytę 26.01 i 31.01Oki czyli moja wymyślona wizyta 25.01 gdzie będzie 5+1 ma swoją zasadność.
Będziemy szły łeb w łeb żebyśmy się gdzieś na porodówce nie spotkały
Mademoiselle_Nika
Moderator
Na 5+1 wystarczy mi pęcherzyk w macicy. Tylko, że ja mam dostać heparynę. Mam nadzieję, że dobrze zrozumiałam lekarkę i przepisze mi ją od umiejscowienia w macicy a nie od serduszka.Wczoraj lekarz mi powiedział, że wcześniej nie ma sensu ale czy coś zobaczymy?..... Zobaczymy dla pewności mam jeszcze u innego wizytę 26.01 i 31.01
Dzwoniłam wczoraj to położna miała blue Monday i była ekstremalnie nie miła. Zmieniła ton głosu jak powiedziałam, że ja 6,7,8 tygodnia mogę nie doczekać, bo jestem po dwóch wczesnych poronieniach. Czekam z odpowiedzią z ich strony do czwartku.
Owca91
Moderator
Mnie nie ma. Ostatnio prosiłam o dopisanie. Termin na 9 września, wizyta 20 stycznia
Przecież jesteś i na terminie porodu i na wizycie
Owca91
Moderator
Ja mam wizytę 22 stycznia - też można dopisać
Oki po pracy Cie dopisze
reklama
Podziel się: