reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2024

Boże jak mnie zmiotło moje samopoczucie. Mąż dzisiaj zrobił na obiad papryczki pandron, jak poczułam ich zapach to TOTALNIE miałam atak 🤮

reklama
My musieliśmy odwołać wyjazd na narty, bo główną jeżdżącą jestem ja i syn. Bałabym się w tym stanie...moze nic by sie nie stalo, ale wolę chuchać na zimne.
Przez to, musieliśmy też powiedzieć synowi co się dzieje i niesamowite jest to jak się ucieszył.
Wiecie- nastolatek...ciężki temat na codzień i jakby inna chemia mózgu, a cieszył się jak z niesamowitego prezentu.
Ale super, że się ucieszył😁

IMG_9500.jpeg

🥹🥹🥹 tylko się trzymaj mamy bombelku, rodzice trzymają za ciebie kciuki i ciocię z forum 🥹

Czemu dieta bezglutenowa w ciąży?
Co prawda nie mam celiakii, ale wykryto u mnie haplotyp i kilka jednostek, które wskazują na nietolerancję glutenu. Myślałam, że możemy to zbagatelizować, ponieważ nigdy nie odczuwałam dolegliwości, ale pan doktor woli dmuchać na zimne. Poza tym mam teraz zaparcia, więc dieta bezglutenowa może mi pomóc w rozwiązaniu tego problemu.

reklama
Na 5+1 wystarczy mi pęcherzyk w macicy. Tylko, że ja mam dostać heparynę. Mam nadzieję, że dobrze zrozumiałam lekarkę i przepisze mi ją od umiejscowienia w macicy a nie od serduszka.
Dzwoniłam wczoraj to położna miała blue Monday i była ekstremalnie nie miła. Zmieniła ton głosu jak powiedziałam, że ja 6,7,8 tygodnia mogę nie doczekać, bo jestem po dwóch wczesnych poronieniach. Czekam z odpowiedzią z ich strony do czwartku.
A na podstawie pozytywnej bety Ci nie wypisze?

Do góry