reklama
Żonkaa
Fanka BB :)
Jestem po pobraniu bety.
I jak, i jak?
Ina85
Ale super, że się ucieszyłMy musieliśmy odwołać wyjazd na narty, bo główną jeżdżącą jestem ja i syn. Bałabym się w tym stanie...moze nic by sie nie stalo, ale wolę chuchać na zimne.
Przez to, musieliśmy też powiedzieć synowi co się dzieje i niesamowite jest to jak się ucieszył.
Wiecie- nastolatek...ciężki temat na codzień i jakby inna chemia mózgu, a cieszył się jak z niesamowitego prezentu.
Mademoiselle_Nika
Moderator
I jak, i jak?
tylko się trzymaj mamy bombelku, rodzice trzymają za ciebie kciuki i ciocię z forum
Żonkaa
Zobacz załącznik 1603420
tylko się trzymaj mamy bombelku, rodzice trzymają za ciebie kciuki i ciocię z forum
Mamy to! dzidzia nam rośnie, trzymam kciuki za maluszka
Ina85
Ojej, jest kruszynka i jaki piękny progesteron. Kciuczki mocno zaciśnięte!Zobacz załącznik 1603420
Ina85
Dziewczyny, jestem po wizycie. W końcu. Z OM dzisiaj 5+5, z obrazu USG 5+6. Pęcherzyk z maluteńkim zarodeczkiem w środku Teraz niech sobie ładnie rośnie i trzyma się mamusi Wizyta za 2 tygodnie. A ja mam nakaz dietki bezglutenowej. To dopiero będzie wyzwanie
Mademoiselle_Nika
Moderator
Czemu dieta bezglutenowa w ciąży?Dziewczyny, jestem po wizycie. W końcu. Z OM dzisiaj 5+5, z obrazu USG 5+6. Pęcherzyk z maluteńkim zarodeczkiem w środku Teraz niech sobie ładnie rośnie i trzyma się mamusi Wizyta za 2 tygodnie. A ja mam nakaz dietki bezglutenowej. To dopiero będzie wyzwanie
Ina85
Co prawda nie mam celiakii, ale wykryto u mnie haplotyp i kilka jednostek, które wskazują na nietolerancję glutenu. Myślałam, że możemy to zbagatelizować, ponieważ nigdy nie odczuwałam dolegliwości, ale pan doktor woli dmuchać na zimne. Poza tym mam teraz zaparcia, więc dieta bezglutenowa może mi pomóc w rozwiązaniu tego problemu.Czemu dieta bezglutenowa w ciąży?
reklama
aurii_orelii
A na podstawie pozytywnej bety Ci nie wypisze?Na 5+1 wystarczy mi pęcherzyk w macicy. Tylko, że ja mam dostać heparynę. Mam nadzieję, że dobrze zrozumiałam lekarkę i przepisze mi ją od umiejscowienia w macicy a nie od serduszka.
Dzwoniłam wczoraj to położna miała blue Monday i była ekstremalnie nie miła. Zmieniła ton głosu jak powiedziałam, że ja 6,7,8 tygodnia mogę nie doczekać, bo jestem po dwóch wczesnych poronieniach. Czekam z odpowiedzią z ich strony do czwartku.
Podziel się: