reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2024

reklama
Wczoraj lekarz mi powiedział, że wcześniej nie ma sensu ale czy coś zobaczymy?..... Zobaczymy 😃 dla pewności mam jeszcze u innego wizytę 26.01 i 31.01 😬
Na 5+1 wystarczy mi pęcherzyk w macicy. Tylko, że ja mam dostać heparynę. Mam nadzieję, że dobrze zrozumiałam lekarkę i przepisze mi ją od umiejscowienia w macicy a nie od serduszka.
Dzwoniłam wczoraj to położna miała blue Monday i była ekstremalnie nie miła. Zmieniła ton głosu jak powiedziałam, że ja 6,7,8 tygodnia mogę nie doczekać, bo jestem po dwóch wczesnych poronieniach. Czekam z odpowiedzią z ich strony do czwartku.

reklama
Ja byłam wczoraj na wizycie 4+6 i niestety nic jeszcze nie było widać 🥺 kolejna wizyta 29.01 i już nie mogę się doczekać 😻

Do góry