reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2024

A myślałam, że to tylko ja tam mam. A jak tylko mam wrażenie, że coś tam że mnie wypływa to od razu lecę sprawdzać.. a to na szczęście nic złego.

Czy któraś już też na brzuchu spać nie może? Mam wrażenie jakbym na małej piłce leżała. Coś mi tam uwiera i przeszkadza.. a dziś dopiero 6+6. Mam tez wrażenie, że już brzuszek mi wywaliło🤔

Ja nie moge, boli mnie brzuch jak mam leżeć bokiem i trochę go przygniatam. Ciężko mi się leży i ciągle mam kołatanie serca leżąc.

reklama
Ja nie moge, boli mnie brzuch jak mam leżeć bokiem i trochę go przygniatam. Ciężko mi się leży i ciągle mam kołatanie serca leżąc.

Oo też mi serce kołacze jak w jakiejś pozycji nieodpowiedniej się ułożę 😂 Myślałam, że przez zejście z końskiej dawki magnezu do jednej tabletki to jest ale widać to nie to😄

Dokładnie. Ja doszukiwałam się objawów takich jak w poprzednich ciążach a przecież je straciłam. A teraz czuję, że powolutku, coś tam zaboli pierś, coś tam zakłuj w brzuszku i tyle 😏 póki co jestem dobrej myśli, że jeśli nie boli to znaczy, że jest dobrze 😁
Ja też chodzę jak nawiedzona i macam cycki czy bolą. Jak brzuch nie boli to się zastanawiam czy to dobrze. Jak coś zaboli to czy na pewno to dobrze.
Cholera, nie jestem w stanie i tak nic zrobić na ten moment poza acardem, zdrowym odżywianiem i suplementami.
W zasadzie… i tak nic nie zrobię na tym etapie.

Jestem po pobraniu bety. 🤞

Ja też chodzę jak nawiedzona i macam cycki czy bolą. Jak brzuch nie boli to się zastanawiam czy to dobrze. Jak coś zaboli to czy na pewno to dobrze.
Cholera, nie jestem w stanie i tak nic zrobić na ten moment poza acardem, zdrowym odżywianiem i suplementami.

Daj znać jaki będzie wynik.

Trzymamy kciuki 🙏

My musieliśmy odwołać wyjazd na narty, bo główną jeżdżącą jestem ja i syn. Bałabym się w tym stanie...moze nic by sie nie stalo, ale wolę chuchać na zimne.
Przez to, musieliśmy też powiedzieć synowi co się dzieje i niesamowite jest to jak się ucieszył.
Wiecie- nastolatek...ciężki temat na codzień i jakby inna chemia mózgu, a cieszył się jak z niesamowitego prezentu.

🤞🤞🤞🤞

My musieliśmy odwołać wyjazd na narty, bo główną jeżdżącą jestem ja i syn. Bałabym się w tym stanie...moze nic by sie nie stalo, ale wolę chuchać na zimne.
Przez to, musieliśmy też powiedzieć synowi co się dzieje i niesamowite jest to jak się ucieszył.
Wiecie- nastolatek...ciężki temat na codzień i jakby inna chemia mózgu, a cieszył się jak z niesamowitego prezentu.
W takiej sytuacji nie będziecie go przecież okłamywać. Wspaniała ta jego reakcja.

reklama

Ale super 😍
Moja córka ma dwa latka i choć o takiej różnicy wieku marzyłam to już się boje jak to będzie 😂
Ale nie chce się za szybko cieszyć. Cierpliwie czekam do soboty i może wtedy się zacznę cieszyć jak będzie wszystko dobrze 🫣

Do góry