wielomatkaa
Fanka BB :)
dlatego ja nie prowadze ciazy u dwoch lekarzy, bo mialam takie przygody w 1 ciazy, ze jeden na NFZ widzial co innego niz drugi prywatny . Jeden dal skierowanie do szpitala, a u innego za 2 h bylo idealnie.. a placzu i nerwow sie najadlam. Ufam swojemu ginowi i tylko do niego chodze, on wykonuje moje cesarki, on jest pod telefonem i zawsze na kazdy sms odpowie nawet w srodku nocy, a po tylu latach nawet pamieta moje dolegliwosci z kazdej ciazy, w szpitalu sie interesuje, przychodzi, zabiera na usg nie mam potrzeby cale szczescie szukac. Chodze tylko prywatnie.No zazwyczaj się robi ng, ale fakt. Niech powie
Z progesteronem jest tak jak z betą. Jedna bedzie miała wyższa a druga niska. Ja jestem z tych co zawsze miała niską. Chociaż w tej ciąży się dowiem jaką mam betę po 3 tygodniach od ostatniej bo lekarz na nfz kazał mi zrobić betę po ciul nie wiem czemu.
Jeszcze mnie te nfz denerwuje, bo nie zrobił ani usg ani nic i powiedzial że pierwsze usg będzie genetyczne w I trymestrze. Ja nie wiem jak tak można prowadzić ciążę
jak mialam poprzednia ciaze ogromne problemy i usg co 7 dni to nie zdzieral tylko placilam po 100 zl, a jak mial dyzur to co jakis czas usg na ip mi robil