Mama23?????
Fanka BB :)
No na ile wiem to chyba rodzinny odsyła do ginekologa ...a lekarz rodzinny nie może wystawić skierowania na takie badania?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No na ile wiem to chyba rodzinny odsyła do ginekologa ...a lekarz rodzinny nie może wystawić skierowania na takie badania?
Może tylko na krew, mocz. Ale Tsh czy wirusowych nie może bo musi być od tego specjalista. Dlatego już lepiej iść do ginekologa na nfza lekarz rodzinny nie może wystawić skierowania na takie badania?
o kurczę, to chyba muszę na szybko znaleźć jakiegoś ginekologa na NFZMoże tylko na krew, mocz. Ale Tsh czy wirusowych nie może bo musi być od tego specjalista. Dlatego już lepiej iść do ginekologa na nfz
No jakby zliczyc wszystkie badania zeby zrobic prywatnie to min koszt 350 zl . Sama grupa krwi 52 zlo kurczę, to chyba muszę na szybko znaleźć jakiegoś ginekologa na NFZ
jakie 350 jak ja patrzylam na diagnostykę to ponad 5 stówNo jakby zliczyc wszystkie badania zeby zrobic prywatnie to min koszt 350 zl . Sama grupa krwi 52 zl
ja ponad 4 lata temu płaciłam za badania ponad 400 zł, wiec teraz aż strach myślećNo jakby zliczyc wszystkie badania zeby zrobic prywatnie to min koszt 350 zl . Sama grupa krwi 52 zl
Napisalam minimum gdzies po znajomosciach moze zmiescilabys sie w takiej kwociejakie 350 jak ja patrzylam na diagnostykę to ponad 5 stów
Ja teraz płacę 200 zł za konsultację, a jeżeli z konsultacja z USG to 250 łącznie i uważam, ze ta cena jest naprawdę w porządkuA jak chodzilyscie prywatnie do ginekologa to ile placilyscie za wizyte ?