reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2023

reklama
No właśnie moje dziecko jest duzeee 😂😂😂 sprawdzałam ostatnio książeczkę męża. On mając 11miesiecy miał 77cm. A ten mały ma 7miesiecy i 73 cm 😂😂 przerośnie go chyba 🤣🤣
Moja 11 dopiero skończy we wtorek (o kurczę wtedy mam wizytę) i jak mierzylam dwa tygodnie temu to było 76 cm 🙈
Kawał baby jest 😜

To widać przerośnie tatę i będzie wysoki mężczyzna 😍🤩

ja właśnie odwołałam wizytę która miałabym blisko bo przeczytałam że lekarz nie bada ani nie zleca badań podstawowych i umówiłam się gdzie indziej. Trudno, jak nie będę zadowolona to pójdę że 2/3 x do tego na nfz który mnie WKU.wil w pierwszej ciąży by wyłudzić skierowanie na badania 😅 skoro mam płacone składki niech się na coś przydadzą. A jak zrobię te pierwsze badania to mogę powiedzieć żegnam 😅
a lekarz rodzinny nie może wystawić skierowania na takie badania?

Pęcherzyk w jajniku a ciałko żółte w pęcherzyku ciążowym to nie to samo :) To pierwsze jest po prostu pozostałością po owulacji. To drugie pojawia sie ok 2 dni przed zarodkiem i wspomaga go progesteronem.
wiem, ze to co innego 😊 u mnie jest napisane „ w jamie macicy widoczny pęcherzyk ciążowy GS o wym. 9mm (…) jajnik prawy z ciałkiem żółtym 31x24mm”

reklama
Moja 11 dopiero skończy we wtorek (o kurczę wtedy mam wizytę) i jak mierzylam dwa tygodnie temu to było 76 cm 🙈
Kawał baby jest 😜

To widać przerośnie tatę i będzie wysoki mężczyzna 😍🤩
Ale super 🥰🥰🥰 taka malusia chodzi, a mój to cholera wie ile cm będzie miał jak zacznie chodzić 😂 ja takie malutkie wszędzie widzę. Kiedyś jechałam z nim pociągiem, miał 3 miesiące. A wszyscy mówili mi ze on ma 7 miesięcy 😂
A ogólnie jak Ci poród w iczmp minął? Bo nie pamiętam czy wczoraj o tym rozmawiałyśmy czy nie. Zaćmienie mozgu 😂

Do góry