Mama23?????
Fanka BB :)
No to super cena130 zł, później z ktg 150. Teraz za pierwsza wizytę zapłaciłam 170 zł
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to super cena130 zł, później z ktg 150. Teraz za pierwsza wizytę zapłaciłam 170 zł
Mi w kazdej ciazy mowili ze powinno sie robic bo przeciwciala sie zmieniajaTo ja chyba za grupę potwierdzona żeby była płaciłam jeszcze więcej. Przynajmniej tego nie będę musiała robić teraz
Jak ktoś ma badania z grupa krwi ze statusem potwierdzona to nie musi robić nowych.
Pewnie wszystko zależy od miejscowości, ale to jest taka średnia cena jak na moje miasto. Raz byłam u specjalisty gdzie kosztowała konsultacja 200 zł i USG 200 zł i wtedy stwierdziłam, że jednak to nie na mój portfel...To tak samo jak u mnie w poprzedniej ciazy jak chodzilam . Wydawalo mi sie wtedy to duzo
Też to słyszałam, a ciekawe czy ja będę musiała po przetaczaniu krwiMi w kazdej ciazy mowili ze powinno sie robic bo przeciwciala sie zmieniaja
Mi też powiedziała ostatnio, ze grupę krwi się robi w każdej ciąży.Mi w kazdej ciazy mowili ze powinno sie robic bo przeciwciala sie zmieniaja
Grupa krwi się nie zmieni nigdy.Mi w kazdej ciazy mowili ze powinno sie robic bo przeciwciala sie zmieniaja
robią wypisy w piątek planowe i jak zaplanują na sobotę czy niedziele i nic się nie wydarzy to dają wypis.Właśnie w weekendy są wypisy? Bo się zastanawiam. Wcześniej to rodziłam w piątek a wychodziłam w środę
Cenią się... ja licze ze sie nie podniosl znowu moj ginekolog bo na nfz zostal mi jeden z super opiniami I wole juz przyoszczedzic I isc prywatnie niz.denerwowac sie cala ciazePewnie wszystko zależy od miejscowości, ale to jest taka średnia cena jak na moje miasto. Raz byłam u specjalisty gdzie kosztowała konsultacja 200 zł i USG 200 zł i wtedy stwierdziłam, że jednak to nie na mój portfel...
A w ten sposób. No to mogę rodzic nawet w piątek znowuGrupa krwi się nie zmieni nigdy.
robią wypisy w piątek planowe i jak zaplanują na sobotę czy niedziele i nic się nie wydarzy to dają wypis.
Grupa krwi nie ale przeciwciala takGrupa krwi się nie zmieni nigdy.
robią wypisy w piątek planowe i jak zaplanują na sobotę czy niedziele i nic się nie wydarzy to dają wypis.