reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2023

Mnie dzisiaj chwycił straszny ból takiego wspiętego brzucha ale dosłownie całego.... Ale się boje... Miałyście coś takiego? Biorę 2*1 spazmoline ale wzielam 1 nospe 40stke bez konsultacji przy tym bólu, leże... Tak się boje :|

reklama
Dzień dobry dziewczyny w tym nowym roku. Na początku życzę Wam wszystkim, nam, abyśmy urodziły zdrowe maleństwa. I aby ta ciąża była dla nas łagodna.

@Mamąbyć93 mocno trzymam za Ciebie kciuki.

Cieszę się, ze coraz więcej nas tu dołącza:)

Przyszłe mamy, jak się czujecie?
Ja w sumie póki co mogę powiedzieć, ze super. W porównaniu do pierwszej ciąży to niebo a ziemia. Czasem mdli mnie z rana i kompletnie odrzuciło mnie od kawy:)
u mnie póki co lekki ból piersi, czasem coś zakluje w podbrzuszu, a poza tym nic więcej mi nie dolega. Jutro powtórka bety więc lekki stresik :)

Ja zaczęłam 5 tc i jak narazie lekki ból piersi i podbrzusza. Strasznie boje się mdłości, w pierwszej ciąży męczyło mnie okropnie ☹️
Oooo znam to doskonale, w pierwszej ciąży miałam to samo… Ja narazie nie zauważyłam nic poza tym, że piersi stały się jędrniejsze i czasami odczuwam kłucie w podbrzuszu

Dzień dobry dziewczyny w tym nowym roku. Na początku życzę Wam wszystkim, nam, abyśmy urodziły zdrowe maleństwa. I aby ta ciąża była dla nas łagodna.

@Mamąbyć93 mocno trzymam za Ciebie kciuki.

Cieszę się, ze coraz więcej nas tu dołącza:)

Przyszłe mamy, jak się czujecie?
Ja w sumie póki co mogę powiedzieć, ze super. W porównaniu do pierwszej ciąży to niebo a ziemia. Czasem mdli mnie z rana i kompletnie odrzuciło mnie od kawy:)
ja mogłabym spać na stojąco, poza tym nie jest zle 😊

Cześć dziewczyny! 😊 Cieszę się po cichutku razem z Wami. Blada kreseczka 25.12. Beta pierwsza zrobiona 29.12 - 289.9 druga 31.12 - 680.
Na czwartek mam umówiona wizytę u ginekologa. Myślicie że za wcześnie ? Z wyliczeń wychodzi termin 7 wrzesień 😊

Cześć dziewczyny! 😊 Cieszę się po cichutku razem z Wami. Blada kreseczka 25.12. Beta pierwsza zrobiona 29.12 - 289.9 druga 31.12 - 680.
Na czwartek mam umówiona wizytę u ginekologa. Myślicie że za wcześnie ? Z wyliczeń wychodzi termin 7 wrzesień 😊
Hej, mocne masz te bety ;) ja dzis byłam już
4 raz w sumie i czekam ma wyniki ;) powodzenia! ;)

reklama
Do góry