reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2023

reklama
Cześć dziewczyny :)
Chyba czas do Was się dołączyć, a nie tylko czytać anonimowo 😄
Według kalendarza mam ciążę 4 tyg + 4 d wczoraj robiłam beta hcg i mam 4030,3. Mam 30 lat. Jest to moja pierwsza ciąża, udało się za trzecim razem. Dowiedziałam się o niej bo miałam krwawienie implantacyjne (myślałam, ze to okres - 5 dni wcześniej!😄), ale test pokazał 2 grube kreski 2 dni przed planowanym okresem.
Witamy ❤️

Cześć dziewczyny :)
Chyba czas do Was się dołączyć, a nie tylko czytać anonimowo 😄
Według kalendarza mam ciążę 4 tyg + 4 d wczoraj robiłam beta hcg i mam 4030,3. Mam 30 lat. Jest to moja pierwsza ciąża, udało się za trzecim razem. Dowiedziałam się o niej bo miałam krwawienie implantacyjne (myślałam, ze to okres - 5 dni wcześniej!😄), ale test pokazał 2 grube kreski 2 dni przed planowanym okresem.
Jestem ciekawa od czego zalezy ta beta , masz jeszcze wyzsza niz jedna z przyszlych mam . Kiedy masz wizyte u ginekologa ? Zastanawiam sie czy teoria ze jak ktos ma wyzsza bete to beda blizniaki jest prawdziwa :-D

Na forum i w googlach tak piszą, że jak nagle opuszczają cię objawy, które miałaś to zły znak. Ale ile w tym prawdy? Mam nadzieję, że niewiele.
Nie martw sie ja w obydwoch ciazach gdzie urodzilam zdrowych synow,gdyby nie przypadkowe testy to nawet nie skumalabym ze jestem w ciazy nie mialam noc zadych objawow. Jedynie po jakims czasie wrazliwosc na zapachy.Przez obydwie ciaze czasem mnie tylko mdlilo. Nie wymiotowalam ani razu, nie mialam specjalnych zachcianek nic. A zdrowe ciaze byly :) takze glowa do gory,badz dobrej mysli

Jest trzecia 35 latka 🥳🤩
Ile już smyki mają?
Zdążyłaś wyjść z pieluch? 😜
Jeden ma 10 we wrzesniu bedzie mial 11 jak sie rodzenstwo urodzi a drugi w kwietniu bedzie mial 3 lata partner ma jeszcze corke bedzie miala 10 w czerwcu wiec troszke na glowie jest :) bedzie 4 dzieci w domu takze wesolo haha . Najmlodszego bede uczyla bez pieluch zeby do przedszkola sie nauczyl a jak u Ciebie?

reklama
Tak . 2 testy plytkowe 3 dni po spozniajacej sie miesiaczce od razu wyszla 2 kreska taka jak kontrolna . A 4 dni po spozniajacej sie @ bete z krwi I wyszlo 856
No to dobrze . Wartosc bety nie jest tak wazna bo widelki sa spore i lazdy organizm jest inny, wazne jest jak przyrasta. Przy 2 poronieniach slabo mi przyrastala a potem spadala a w dwoch doboszonych przyrastala ok :)

Do góry