Otylia.
Fanka BB :)
Jeju ty panikujesz a ja się bardzo cieszę z braku mdłości i bólu cyckówJa dzisiaj już panikuje nie mam mdłości. Mam wrażenie ze z każda godzina mniej mnie bolą piersi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeju ty panikujesz a ja się bardzo cieszę z braku mdłości i bólu cyckówJa dzisiaj już panikuje nie mam mdłości. Mam wrażenie ze z każda godzina mniej mnie bolą piersi
Naprawde ? Ale roznica w porownaniu do mnie . Ja mialam 856 ,4 dni po spozniajacej sie miesiaczceJa miałam betę 1700 w dniu spodziewanej miesiączki
Jest trzecia 35 latkaHej dziewczyny. Mi termin wypadnie gdzies na polowe wrzesnia
Robilam wczoraj bede i jest 2330mlU/ml. W piatek powtorze i zobaczymy jak przysrasta Ginekologa mak 25 stycznia. Dwa razy poronilam a dwa razy urodzilam synòw. Mam zaraz 35 lat i nie planowałam juz dzieci no ale stało sie
Ja za to bym sie troche podzielila . Bo mnie mdli 4 dzien I wymioty przynajmniej raz dziennie ,nabrzmialosc piersi tez odczuwamJa dzisiaj już panikuje nie mam mdłości. Mam wrażenie ze z każda godzina mniej mnie bolą piersi
Witamy u mnie tez niespodzianka byla I tez 3 dzieciatko w drodze . A to ile mialas opoznienia miesiaczki ze juz taka beta ?Hej dziewczyny. Mi termin wypadnie gdzies na polowe wrzesnia
Robilam wczoraj bede i jest 2330mlU/ml. W piatek powtorze i zobaczymy jak przysrasta Ginekologa mak 25 stycznia. Dwa razy poronilam a dwa razy urodzilam synòw. Mam zaraz 35 lat i nie planowałam juz dzieci no ale stało sie
Ja tak miałam do wczoraj a dzisiaj nic.. a niby jak opuszczają mdłości to szykuje się poronienie.. Ale mam nadzieje, że to jednak nie toJa za to bym sie troche podzielila . Bo mnie mdli 4 dzien I wymioty przynajmniej raz dziennie ,nabrzmialosc piersi tez odczuwam
No właśnie sporo dziewczyn miało niższą bete niż ja i tak nie do końca to rozumiem. Mam cykle 28-30 dni i w 30 dniu cyklu było 1700, a dzień później 2856... A na USG tydzień temu tylko pęcherzyk... ehh no ale co. zostaje czekaćNaprawde ? Ale roznica w porownaniu do mnie . Ja mialam 856 ,4 dni po spozniajacej sie miesiaczce
A to nie slyszalam o tym ze jak opuszczaja mdlosci to szykuje sie poronienie . Moze dlatego ze w poprzednich ciazach trzymalo mnie wprawie caly 1 trymestr . No ja jakos w tej ciazy wyjatkowo sie stresuje . W poprzednich mialam bete 56 I 104 I pozniej nie robilam bylam dopiero na usg I na luzie . A teraz mialam.wyzsza bete na starcie I nie robilam porownania I mam jakas panike wewnetrzna . Nie wiem czy to.hormony czy coJa tak miałam do wczoraj a dzisiaj nic.. a niby jak opuszczają mdłości to szykuje się poronienie.. Ale mam nadzieje, że to jednak nie to
No właśnie sporo dziewczyn miało niższą bete niż ja i tak nie do końca to rozumiem. Mam cykle 28-30 dni i w 30 dniu cyklu było 1700, a dzień później 2856... A na USG tydzień temu tylko pęcherzyk... ehh no ale co. zostaje czekać
Na forum i w googlach tak piszą, że jak nagle opuszczają cię objawy, które miałaś to zły znak. Ale ile w tym prawdy? Mam nadzieję, że niewiele.A to nie slyszalam o tym ze jak opuszczaja mdlosci to szykuje sie poronienie . Moze dlatego ze w poprzednich ciazach trzymalo mnie wprawie caly 1 trymestr . No ja jakos w tej ciazy wyjatkowo sie stresuje . W poprzednich mialam bete 56 I 104 I pozniej nie robilam bylam dopiero na usg I na luzie . A teraz mialam.wyzsza bete na starcie I nie robilam porownania I mam jakas panike wewnetrzna . Nie wiem czy to.hormony czy co
Przez chwilę tak nawet jest. Ja póki co nie mam żadnych objawów ale w pierwszej ciąży przez chwilę piersi mnie bolały a później nic.Ja dzisiaj już panikuje nie mam mdłości. Mam wrażenie ze z każda godzina mniej mnie bolą piersi