reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2023

Nie martw sie ja w obydwoch ciazach gdzie urodzilam zdrowych synow,gdyby nie przypadkowe testy to nawet nie skumalabym ze jestem w ciazy nie mialam noc zadych objawow. Jedynie po jakims czasie wrazliwosc na zapachy.Przez obydwie ciaze czasem mnie tylko mdlilo. Nie wymiotowalam ani razu, nie mialam specjalnych zachcianek nic. A zdrowe ciaze byly :) takze glowa do gory,badz dobrej mysli
Pamietaj ze wciazy sa wystepuja mdłosci ale to nie oznacza ze musisz je miec albo ze musisz je miec codziennie :) nie masz ? To sie ciesz i zbieraj sily na czas jak bedziesz miala:)

reklama
No to dobrze . Wartosc bety nie jest tak wazna bo widelki sa spore i lazdy organizm jest inny, wazne jest jak przyrasta. Przy 2 poronieniach slabo mi przyrastala a potem spadala a w dwoch doboszonych przyrastala ok :)
Wspolczuje poronien . Zawsze to jest przykra sprawa dla kobiety czy planowane dzieciatko czy nie . Wydaje mi sie ze u mnie to chyba taki organizm . W pierwszej ciazy jak dowiedzialam sie o ciazy beta wynosila 56 a w drugiej 104 ,obie ciaze donoszone I mam 2 corki . Wiec tu pewnie bedzie podobnie . I tak mnie zaskoczyl wynik bo takiego wysokiego jeszcze u siebie nie widzialam :-D Maly pecherzyk na usg podobno jest , wiec czekam czy za tydzien bedzie juz zarodek

Jak piszecie o poradach od wujka G plus do tego interpretacja własna to kamień z serca, że nie tylko ja tak mam :)))
Ale dziś mam szlaban - nic nie czytam, tylko Was i powiem szczerze, ze służy mi to! Bo i zrelaksowana jestem i wiem, ze wszystko bedzie dobrze - musi być :)

Wspolczuje poronien . Zawsze to jest przykra sprawa dla kobiety czy planowane dzieciatko czy nie . Wydaje mi sie ze u mnie to chyba taki organizm . W pierwszej ciazy jak dowiedzialam sie o ciazy beta wynosila 56 a w drugiej 104 ,obie ciaze donoszone I mam 2 corki . Wiec tu pewnie bedzie podobnie . I tak mnie zaskoczyl wynik bo takiego wysokiego jeszcze u siebie nie widzialam :-D Maly pecherzyk na usg podobno jest , wiec czekam czy za tydzien bedzie juz zarodek
Zobaczysz bedzie wszystko dobrze i moze trafi Ci sie syn?? 😁😁Ja marze o corce chociaz wiadomo najwazniejsze by bylo zdrowe :) ja umowilam sie dopiero za 2 tyg zeby ciaza byla juz starsza i zeby bylo juz widac serduszko itd narazie mam 5 tydzien. To musisz dac znac obowiazkowo po lekarzu co i jak 😁

Zobaczysz bedzie wszystko dobrze i moze trafi Ci sie syn?? 😁😁Ja marze o corce chociaz wiadomo najwazniejsze by bylo zdrowe :) ja umowilam sie dopiero za 2 tyg zeby ciaza byla juz starsza i zeby bylo juz widac serduszko itd narazie mam 5 tydzien. To musisz dac znac obowiazkowo po lekarzu co i jak 😁
Mam nadzieje , jakos przy tej ciazy jestem tak zestresowana . Przy poprzednich mialam wiecej cierpliwosci I spokoju :-D no jak jeszcze nie bylo wiadomo ze zaszlam w ciaze to kazdy w swieta mi mowil to moze teraz syn . Zyczymy wam 3 maluszka no I jest :-D no jeszcze kawal czasu do lekarza ale mam nadzieje ze zleci . Mi zalecila ginekolog zebym dla pewnosci tak przyszla bo mam jeszcze torbiela I wolala skontrolowac . Jak mi sie marzyl syn w pierwszej ciazy to wyszla corka wiec lepiej nie marzyc tylko czekac :-D

Jeden ma 10 we wrzesniu bedzie mial 11 jak sie rodzenstwo urodzi a drugi w kwietniu bedzie mial 3 lata partner ma jeszcze corke bedzie miala 10 w czerwcu wiec troszke na glowie jest :) bedzie 4 dzieci w domu takze wesolo haha . Najmlodszego bede uczyla bez pieluch zeby do przedszkola sie nauczyl a jak u Ciebie?
To fajnie jak taka chata pełna 🤩
Mam syna z pierwszego małżeństwa za niecałe dwa tygodnie kończy 17 lat 🙈
A z partnerem córkę w lutym będzie miała rok 😁

reklama
Do góry