reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2023

Jak piszecie o poradach od wujka G plus do tego interpretacja własna to kamień z serca, że nie tylko ja tak mam :)))
Ale dziś mam szlaban - nic nie czytam, tylko Was i powiem szczerze, ze służy mi to! Bo i zrelaksowana jestem i wiem, ze wszystko bedzie dobrze - musi być :)
Najlepiej nie czytac . Mozna sie tylko niepotrzebnie zestresowac . Tez sie boje co bedzie, ale nie czytam, bo wiem, ze nic nie zmienie nie wejde do srodka i z zarodkiem nic nie zrobie nawet jesli byloby nie tak. To co jest mi odgornie zaplanowane tak bedzie. Dlatego cierpliwie czekam :)

reklama
Jestem ciekawa od czego zalezy ta beta , masz jeszcze wyzsza niz jedna z przyszlych mam . Kiedy masz wizyte u ginekologa ? Zastanawiam sie czy teoria ze jak ktos ma wyzsza bete to beda blizniaki jest prawdziwa :-D
Właśnie napisałam do ginekologa na kiedy byłoby najlepiej się umówić ;)
Z tego co wiem to beta hcg u każdej babeczki inaczej się produkuje i nie ma co się porównywać. Aby była w granicach normy :)
Ja wczoraj zażartowałam że a może to są bliźniaki- narzeczony nadal ma nerwice 😄

Właśnie napisałam do ginekologa na kiedy byłoby najlepiej się umówić ;)
Z tego co wiem to beta hcg u każdej babeczki inaczej się produkuje i nie ma co się porównywać. Aby była w granicach normy :)
Ja wczoraj zażartowałam że a może to są bliźniaki- narzeczony nadal ma nerwice 😄
Gdyby to była moja pierwsza ciąża to cieszyłabym się z blizniakow. Jakby teraz się nadarzyła to bym była lekko załamana 😂

W diagnostyce najszybciej miałam wyniki, w śla o 2-3 godziny później, a Alab to najgorszy labor, byłam raz, bo mam bardzo blisko i na pewno nie wrócę

reklama
Do góry