reklama
tamagotchi
Fanka BB :)
Ja tez ;DJa tak samo 31 i pierwsze dziecko. A zawsze miałam w planach dwójkę
G
guest-1675184289
Gość
Dziewczyny, czy Was tez tak odrzuciło od kawy? Ja jestem strasznym kawoszem, codziennie piłam dwie mocne czarne kawki a od dwóch tygodni na sam zapach to mdli
tamagotchi
Tego się trzeba 3mac. Myśleć pozytywnie i byc dobrej nadziei. Nie stresowac się bo to na bank nie pomaga...wiem ze łatwo się mówi, sama nie mam lekko..ale nie trace nadziei. Wsparcie męża tez bardzo mi pomagaMam nadzieję że wszystkostko będzie ok
tamagotchi
Ja nie pije już od tygodnia a uwielbiam, teraz czasem mąż pije, a mnie mdliDziewczyny, czy Was tez tak odrzuciło od kawy? Ja jestem strasznym kawoszem, codziennie piłam dwie mocne czarne kawki a od dwóch tygodni na sam zapach to mdli
LiliankaKornelka
Hej u mnie mdłości pełną parą nie jestem w stanie nawet brać luteiny pod język i muszę się z lekarzem skontaktować żeby zmienił mi na dopochwowo…Hej dziewczynki jak się czujecie przy niedzieli ?? Czy jest jakaś mama która ma planowane cięcie cesarskie ???
U mnie jest możliwość ze będzie cesarka, bo jak miałam 15 lat to miałam operacje na biodra. Ale to wiem, że opinie wyda ortopeda na późniejszym etapie
mała mama
U mnie jest planowana w 38 tyg ciąży taki powiedziała doktorka jak zaczęliśmy planować dziecko . Ja nie mqm żadnych objawów tylko te piersi jak cegłówki bolą okropnie . Ja na wizytę tyle muszę czekać a Wy już po wizycie . Jutro będę próbowała dostać się do jakiegoś ginekologa żeby mi powiedział co tam widać i dał na badania skierowania , bo tak będę chodzić prywatnie ... A na NFZ tylko żeby mieć skierowania na badaniaHej u mnie mdłości pełną parą nie jestem w stanie nawet brać luteiny pod język i muszę się z lekarzem skontaktować żeby zmienił mi na dopochwowo…
U mnie jest możliwość ze będzie cesarka, bo jak miałam 15 lat to miałam operacje na biodra. Ale to wiem, że opinie wyda ortopeda na późniejszym etapie
Mama23?????
3 - niespodziewana . Chcialam byc wczesnie mama . Pierwsza corke planowaliśmy i urodzilam w wieku 19 ( wiem ciezko uwierzyc ) druga planowana w wieku 24 a tu niespodziankaJesteśmy prawie w tym samym wieku bo ja 26 w maju to będzie twoja pierwsza dzidzia?
reklama
mała mama
Dlaczego ciężko uwierzyć ja w tym wieku wyszłam za mąż i za rok zaszłam w ciążę byłaś już na tyle dojrzała że podjęłaś decyzję o dziecku i dobrze3 - niespodziewana . Chcialam byc wczesnie mama . Pierwsza corke planowaliśmy i urodzilam w wieku 19 ( wiem ciezko uwierzyc ) druga planowana w wieku 24 a tu niespodzianka