reklama
To gratuluję!!! Cudowne uczucieGratuluję u mnie 2 ale po 8 latach starań i to po 40 gdzie znaki na ziemi i niebie mówiły że NIE
Miałam pierwsze usg. Lekarka mi przepisała luteinę mimo braku badań krwi ani plamień itp. Czy Wam też?Dziewczyny która wizytę będziecie miec teraz u lekarza i kto z Wasa już kartę ciąży ???
mała mama
Fanka BB :)
Ja mam lekarza 27 także później ale we wcześniejszych ciążach nie przypisywał mi luteiny ...Miałam pierwsze usg. Lekarka mi przepisała luteinę mimo braku badań krwi ani plamień itp. Czy Wam też?
LiliankaKornelka
Ja dostałam ze względu na poprzednie poronienie. W poprzedniej tez brałam luteinę, bo miałam krwiaka :/Miałam pierwsze usg. Lekarka mi przepisała luteinę mimo braku badań krwi ani plamień itp. Czy Wam też?
Wiola.G1234
Cześć Kochane! Czy Wy też tak macie że jak się położycie to mdłości są okropne?
W dzień nie mam czasu na myślenie o mdłościach bo 15 miesięcznym dzieckiem trzeba się zająć haha. W piątek wizyta u ginekologa ciekawa jestem jak będzie
W dzień nie mam czasu na myślenie o mdłościach bo 15 miesięcznym dzieckiem trzeba się zająć haha. W piątek wizyta u ginekologa ciekawa jestem jak będzie
Wiola.G1234
Ja się dowiedziałam płci na pierwszych prenatalnych. Wózek kupiliśmy nowy . Osobiście nie włożyłabym dziecka do używanego wózka,ani łóżeczka no chyba że od bliskiej rodzinyKażda z nas nie może się doczekać płci o kompletowania wyprawki Mamusie jak jest u Was kupujecie używane czy nowe wózki itd ???
mała mama
W którym tygodniu ciąży jesteś obecnie ???Ja się dowiedziałam płci na pierwszych prenatalnych. Wózek kupiliśmy nowy . Osobiście nie włożyłabym dziecka do używanego wózka,ani łóżeczka no chyba że od bliskiej rodziny
mała mama
A ja nie mam ani mdłości nic mi się nie dzieje tylko piersi strasznie boląCześć Kochane! Czy Wy też tak macie że jak się położycie to mdłości są okropne?
reklama