reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2023

reklama
Cześć Kochane! Czy Wy też tak macie że jak się położycie to mdłości są okropne?🤢
W dzień nie mam czasu na myślenie o mdłościach bo 15 miesięcznym dzieckiem trzeba się zająć haha. W piątek wizyta u ginekologa ciekawa jestem jak będzie🙈

Każda z nas nie może się doczekać płci o kompletowania wyprawki 😘♥️♥️ Mamusie jak jest u Was kupujecie używane czy nowe wózki itd ???
Ja się dowiedziałam płci na pierwszych prenatalnych. Wózek kupiliśmy nowy . Osobiście nie włożyłabym dziecka do używanego wózka,ani łóżeczka no chyba że od bliskiej rodziny :)

Cześć Kochane! Czy Wy też tak macie że jak się położycie to mdłości są okropne?🤢
W dzień nie mam czasu na myślenie o mdłościach bo 15 miesięcznym dzieckiem trzeba się zająć haha. W piątek wizyta u ginekologa ciekawa jestem jak będzie🙈
A ja nie mam ani mdłości nic mi się nie dzieje tylko piersi strasznie bolą 😊

reklama
Czy w związku z ciążą chodzicie do pracy? Pytam, ponieważ grypa szaleje a nie chciałabym na początku ciąży podpalać jakiegoś zaraza.

Do góry