reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2023

reklama
Cześć Kochane! Czy Wy też tak macie że jak się położycie to mdłości są okropne?🤢
W dzień nie mam czasu na myślenie o mdłościach bo 15 miesięcznym dzieckiem trzeba się zająć haha. W piątek wizyta u ginekologa ciekawa jestem jak będzie🙈

Każda z nas nie może się doczekać płci o kompletowania wyprawki 😘♥️♥️ Mamusie jak jest u Was kupujecie używane czy nowe wózki itd ???
Ja się dowiedziałam płci na pierwszych prenatalnych. Wózek kupiliśmy nowy . Osobiście nie włożyłabym dziecka do używanego wózka,ani łóżeczka no chyba że od bliskiej rodziny :)

Cześć Kochane! Czy Wy też tak macie że jak się położycie to mdłości są okropne?🤢
W dzień nie mam czasu na myślenie o mdłościach bo 15 miesięcznym dzieckiem trzeba się zająć haha. W piątek wizyta u ginekologa ciekawa jestem jak będzie🙈
A ja nie mam ani mdłości nic mi się nie dzieje tylko piersi strasznie bolą 😊

reklama
Czy w związku z ciążą chodzicie do pracy? Pytam, ponieważ grypa szaleje a nie chciałabym na początku ciąży podpalać jakiegoś zaraza.

Do góry