reklama
Mama.Grzesia
Fanka BB :)
Ja właśnie wróciłam z randki z mężem, byliśmy w kinie .Hej dziewczynki jak się czujecie przy niedzieli ?? Czy jest jakaś mama która ma planowane cięcie cesarskie ???
Ja będę się starała o cc
Jovi
Gratuluje !Też jestem wrześniową Mamą, 2 kreski pojawiły się 5 stycznia
mała mama
GratulacjeNieśmiało przycupnę obym jak najdłużej z Wami pozostała.
Mama23?????
Tez wtedy bralam slubDlaczego ciężko uwierzyć ja w tym wieku wyszłam za mąż i za rok zaszłam w ciążę byłaś już na tyle dojrzała że podjęłaś decyzję o dziecku i dobrze
Mama23?????
A co do tego dlaczego ciezko w to uwierzyc bo mamy niestety takie czasy ze mloda mama to zapewne wpadka . Takie jest myslenie ludzi . Ja mialam 2 planowane ciaze . A dopiero tak naprawde w wieku 26 lat wpadlam tak ze no .Dlaczego ciężko uwierzyć ja w tym wieku wyszłam za mąż i za rok zaszłam w ciążę byłaś już na tyle dojrzała że podjęłaś decyzję o dziecku i dobrze
Mama23?????
I tak naprawde niby jestem teraz duzo starsza a jestem przerażona jak sobie poradze a przy poprzednich ciazach jakos nie bylo to az tak nasilone . Byl strach bo kazda z nas go w glebi odczuwa ale nie az taki
Pierwsza ciąża, po 17 latach starań! I to w takim wieku, dla mnie to cudGratuluje !
reklama
Gratuluję u mnie 2 ale po 8 latach starań i to po 40 gdzie znaki na ziemi i niebie mówiły że NIEPierwsza ciąża, po 17 latach starań! I to w takim wieku, dla mnie to cud