reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2023

reklama
cześć dziewczyny :) ja też już po pierwszym USG - dzisiaj 5+5 TC. Widać ładnie pęcherzyk, ciałko żółte i echo zarodka 😊 wstępne badania też mam ogarnięte, jeszcze zostaje mi do odhaczenia stomatolog i USG cycków 😜 chociaż średnio wyobrażam sobie to badanie bo tak mnie bolą jakby miały zaraz wybuchnąć 😅
Ja idę 10 na usg i tez kiepsko to widzę.
Stomatolog załatwiony w listopadzie :)

Ostatnia edycja:
U was tez taka droga beta ? Ja placilam dzisiaj 63 zl i bylam w szoku. Po jakim czasie mialyscie wynik ? Mi powiedzieli ze do 8 godzin na internecie powinien byc . Ale narazie jak wiem o ciazy tylko z testow plytkowych to strasznie mi sie dluzy ,tez tak mialyscie ?
U mnie ok 35 zl, krew pobrana o 8;40 i wyniki o 12:30 już były

Polecam wózki 2w1 , szkoda przepłacać za 3w1 bo fotelik i tak trzeba dokupić osobno bo te nosidła z 3w1 do bezpiecznego przewożenia dzieci sie nie nadają.
Ja z pierwszym dzieckiem miałam wózek espiro next manhattan i sos triwia tez długi nam posłużyła, mieliśmy potem 4 spacerówki i żadna nie była tak święta jak ta z 2w1. Mega sie ten wózek prowadzi.
Jak byłam w ciąży z synem to byka nowość, używek nie było- kupiłam za 2200 a sprzedałam po 1.5 roku za 2150!🤯😅 tym razem myśle kupić ten sam, używki już są w rozsądnych cenach. Jest serio mega

Polecam wózki 2w1 , szkoda przepłacać za 3w1 bo fotelik i tak trzeba dokupić osobno bo te nosidła z 3w1 do bezpiecznego przewożenia dzieci sie nie nadają.
Ja z pierwszym dzieckiem miałam wózek espiro next manhattan i sos triwia tez długi nam posłużyła, mieliśmy potem 4 spacerówki i żadna nie była tak święta jak ta z 2w1. Mega sie ten wózek prowadzi.
Jak byłam w ciąży z synem to byka nowość, używek nie było- kupiłam za 2200 a sprzedałam po 1.5 roku za 2150!🤯😅 tym razem myśle kupić ten sam, używki już są w rozsądnych cenach. Jest serio mega
Tak tak wiem że fotelik trzeba kupić nowy , ☺️☺️☺️ale chodzii o to że ten model jest piękny zwłaszcza. W tym kolorze mi się podoba 😍😍🥳ale nie chcę nic kupować tak wcześnie

Mam juz wyniki bety 2464,5 dziś po 72h od poprzedniego który wynosił 1053,8 wiec myślę że ładnie się chce rozgościć dzidzia:D uff... kamień z serca <3 byle do pon wizyta u lekarza. Przy jakiej becie bylyscie na 1 wizycie?
Ja betę 1022 miałam 30 stycznia, na pierwsza wizytę idę 10.01 i martwię się,ze moze być za wcześnie.
Z synem byłam w 42 dniu od ost miesiączki i serducho już było. Teraz będzie 41. Zobaczymy :)

reklama
Do góry