LiliankaKornelka
Fanka BB :)
Ja nie rozumiem tej bety według OM byłam w 4+4 a beta 2800 co wskazywało 5 tydzieńAle mniej wiecej pokazuje ,przynajmniej mi sie zgadzalo beta z usg w poprzednich ciazach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie rozumiem tej bety według OM byłam w 4+4 a beta 2800 co wskazywało 5 tydzieńAle mniej wiecej pokazuje ,przynajmniej mi sie zgadzalo beta z usg w poprzednich ciazach
Czyli tak jak mowilam orientacyjnie wlasnie pokazuje bo jakby konczymy 4 tydz . Na usg bedzie juz pewnoscJa nie rozumiem tej bety według OM byłam w 4+4 a beta 2800 co wskazywało 5 tydzień
Ja idę 10 na usg i tez kiepsko to widzę.cześć dziewczyny ja też już po pierwszym USG - dzisiaj 5+5 TC. Widać ładnie pęcherzyk, ciałko żółte i echo zarodka wstępne badania też mam ogarnięte, jeszcze zostaje mi do odhaczenia stomatolog i USG cycków chociaż średnio wyobrażam sobie to badanie bo tak mnie bolą jakby miały zaraz wybuchnąć
U mnie ok 35 zl, krew pobrana o 8;40 i wyniki o 12:30 już byłyU was tez taka droga beta ? Ja placilam dzisiaj 63 zl i bylam w szoku. Po jakim czasie mialyscie wynik ? Mi powiedzieli ze do 8 godzin na internecie powinien byc . Ale narazie jak wiem o ciazy tylko z testow plytkowych to strasznie mi sie dluzy ,tez tak mialyscie ?
Polecam wózki 2w1 , szkoda przepłacać za 3w1 bo fotelik i tak trzeba dokupić osobno bo te nosidła z 3w1 do bezpiecznego przewożenia dzieci sie nie nadają.Link do: Wózek ADAMEX VICCO 3w1 Gondola, spacerówka, fotelik - nosidełko Roźwienica • OLX.pl ja już przeglądam ogłoszenia
Tak tak wiem że fotelik trzeba kupić nowy , ale chodzii o to że ten model jest piękny zwłaszcza. W tym kolorze mi się podoba ale nie chcę nic kupować tak wcześniePolecam wózki 2w1 , szkoda przepłacać za 3w1 bo fotelik i tak trzeba dokupić osobno bo te nosidła z 3w1 do bezpiecznego przewożenia dzieci sie nie nadają.
Ja z pierwszym dzieckiem miałam wózek espiro next manhattan i sos triwia tez długi nam posłużyła, mieliśmy potem 4 spacerówki i żadna nie była tak święta jak ta z 2w1. Mega sie ten wózek prowadzi.
Jak byłam w ciąży z synem to byka nowość, używek nie było- kupiłam za 2200 a sprzedałam po 1.5 roku za 2150! tym razem myśle kupić ten sam, używki już są w rozsądnych cenach. Jest serio mega
Ja betę 1022 miałam 30 stycznia, na pierwsza wizytę idę 10.01 i martwię się,ze moze być za wcześnie.Mam juz wyniki bety 2464,5 dziś po 72h od poprzedniego który wynosił 1053,8 wiec myślę że ładnie się chce rozgościć dzidzia uff... kamień z serca <3 byle do pon wizyta u lekarza. Przy jakiej becie bylyscie na 1 wizycie?
DiagnostykaJa o 10.15 to moze za godzine bedzie .A to w diagnostyce czy gdzie indziej ?
Mnie bardzo smakowała, piłam z cytryna i była pyszna jak lemoniadkaJezu ja tez do tej glukozy mam mieszane uczucia
Jak dla mnie początek 5Dobra mam wyniki . Ale nie moge ogarnac ktory to tydzien . Ktos pomoze ?