Mama23?????
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przepraszqm ze sie wtrace nie w swoj watek, ale dam znac ze po becie nie ustala się tygodniaDobra mam wyniki . Ale nie moge ogarnac ktory to tydzien . Ktos pomoze ?
Ale mniej wiecej pokazuje ,przynajmniej mi sie zgadzalo beta z usg w poprzednich ciazachPrzepraszqm ze sie wtrace nie w swoj watek, ale dam znac ze po becie nie ustala się tygodniaważny jest przyrost. A do ustalenia tygodnia jest usg
))
No nie dokońca. Możesz obstawiać że to 5 tydzień, ale No beta nie jest do oznaczania tygodniaAle mniej wiecej pokazuje ,przynajmniej mi sie zgadzalo beta z usg w poprzednich ciazach
No fakt ze typowo nie ale orientacyjnie mozna sie sugerować az do wizyty u ginekologaNo nie dokońca. Możesz obstawiać że to 5 tydzień, ale No beta nie jest do oznaczania tygodnia![]()
Kiedy miałaś ostatnia miesiączkę? No według usg jeśli już to wskazuje 5 tydzień. Czyli udałabym się na wizytę za 2 tygodnie. Może będzie super wiadomość na dzień babci/dziadka.No fakt ze typowo nie ale orientacyjnie mozna sie sugerować az do wizyty u ginekologa
5 grudnia . Z miesiaczki wychodzi dzis 4+5Kiedy miałaś ostatnia miesiączkę? No według usg jeśli już to wskazuje 5 tydzień. Czyli udałabym się na wizytę za 2 tygodnie. Może będzie super wiadomość na dzień babci/dziadka.![]()
Dzieki za radeKiedy miałaś ostatnia miesiączkę? No według usg jeśli już to wskazuje 5 tydzień. Czyli udałabym się na wizytę za 2 tygodnie. Może będzie super wiadomość na dzień babci/dziadka.![]()
Ja też się chętnie dowiem. Na razie mam zainstalowane ,,moja ciąża. kalendarz ciąży", ale jestem średnio zadowolona, więc może polecicie cos fajniejszegoKochane korzystanie z jakiś fajnych aplikacji ciążowych?
Ja korzystam z aplikacji m jak mamaJa też się chętnie dowiem. Na razie mam zainstalowane ,,moja ciąża. kalendarz ciąży", ale jestem średnio zadowolona, więc może polecicie cos fajniejszego