reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2023

Mam juz wyniki bety 2464,5 dziś po 72h od poprzedniego który wynosił 1053,8 wiec myślę że ładnie się chce rozgościć dzidzia:D uff... kamień z serca <3 byle do pon wizyta u lekarza. Przy jakiej becie bylyscie na 1 wizycie?

reklama
Mam juz wyniki bety 2464,5 dziś po 72h od poprzedniego który wynosił 1053,8 wiec myślę że ładnie się chce rozgościć dzidzia:D uff... kamień z serca <3 byle do pon wizyta u lekarza. Przy jakiej becie bylyscie na 1 wizycie?
Ja robiłam 3 x, ostatni pomiar miałam 2814 i to było w czwartek, a we wtorek byłam na USG ;)

Ja się nastawiłam negatywnie na tą glukozę, bo tyle się naczytałam, więc może poszłam z innym nastawieniem. Bardziej niż glukozy boję się, że rzeczywiście wyjdzie cukrzyca i będę musiała kłuć opuszki 4 x dziennie, a nigdy tego nie lubiłam . Z dietą raczej nie będzie problemów, bo tak jak mówię, miałam bardzo podobną dietę wcześniej, tylko problem z tym, ze wszystko mi śmierdzi i nie mam apetytu w tej ciąży ;/ też macie wyczulony węch?

Ja się nastawiłam negatywnie na tą glukozę, bo tyle się naczytałam, więc może poszłam z innym nastawieniem. Bardziej niż glukozy boję się, że rzeczywiście wyjdzie cukrzyca i będę musiała kłuć opuszki 4 x dziennie, a nigdy tego nie lubiłam . Z dietą raczej nie będzie problemów, bo tak jak mówię, miałam bardzo podobną dietę wcześniej, tylko problem z tym, ze wszystko mi śmierdzi i nie mam apetytu w tej ciąży ;/ też macie wyczulony węch?
Uui biedna... Ja znów bym żarła tylko te zgagi nie dają żyć ;)

Ja się czuję rewelacyjnie oprócz piersi które mam tak nabrzmiałe i ciężkie że szok 😶😶😶 mam zamiar się umówić na wizytę do lekarza na NFZ szybciej bo czekać na koniec stycznia to nie wytrzymam

reklama
Do góry