Mama.Grzesia
Fanka BB :)
Hi mommy bo mam sentyment, w pierwszej korzystałam i Preglife.Kochane korzystanie z jakiś fajnych aplikacji ciążowych?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hi mommy bo mam sentyment, w pierwszej korzystałam i Preglife.Kochane korzystanie z jakiś fajnych aplikacji ciążowych?
U mnie też jest 4+4Beta 5710 dziś 4+4. Trochę martwię się za wysokim przyrostem w poniedziałek idę do lekarza zobaczyć czy i gdzie jest pęcherzyk
Ale wizytę mam na 27 także trzeba czekać , myślę iść się przebadać wcześniej u innego gin bo ta moja na urlopieU mnie też jest 4+4
kurczę, to rzeczywiście wysoka ta beta. A może po prostu owulacja była wcześniej?Beta 5710 dziś 4+4. Trochę martwię się za wysokim przyrostem w poniedziałek idę do lekarza zobaczyć czy i gdzie jest pęcherzyk
ja niby nie wierze, ale do serduszka nic nie kupujeDziewczyny wierzycie w przesady ? Waszym zdaniem jest za wczesnie cokolwiek kupować ?
Właśnie a ja mam taką sytuację że siostra mi dzwoni że wyprzedaje jej koleżanka za grosze po jednym dziecku nówka praktycznie wszystko bo wyjeżdżają za granicę tam mają dom i nie wiem czy brać czy po prostu podziękować jej za toja niby nie wierze, ale do serduszka nic nie kupuje
Wiem, ze są tacy do 7 miesiąc nic nie kupują, ja po prostu bym nie wytrzymała. Uważam, ze coś ma być to będzie, bez względu na to czy zrobię zakupu wcześniej czy później
Aczkolwiek jak byłam u lekarza z pierwsza córka to miałam w sumie w 6. miesiącu już wszystko gotowe to lekarz mnie trochę ochrzanił i powiedział ze jego znajomi i on kupowali wszystko po 7.
wiesz, ja wychodzę z założenia ze kurde no, co ma być to będzie i to czy teraz czy później to nic nie zmieni.Właśnie a ja mam taką sytuację że siostra mi dzwoni że wyprzedaje jej koleżanka za grosze po jednym dziecku nówka praktycznie wszystko bo wyjeżdżają za granicę tam mają dom i nie wiem czy brać czy po prostu podziękować jej za to