reklama
Betę robiłam juz kilka razy na razie ładnie rośnie. To 4 ciąża ( mam 6 letnego syna) i może w końcu sie uda bo prawie 2 lata starańHejo. Ja sie dowiedziałam okolo tyg temu. Wizyta w poniedziałek. Termin wychodzi jakoś 21.09. Chętnie doalcze do prywatnej grupy
angeliskax
Moderator
kiedy masz wizytę?Cześć, dziewczyny. Ja o ciąży dowiedziałam się półtora tygodnia temu, robiłam testy i betę. Termin z OM wychodzi mi na 22 września. W poniedziałek dopiero pierwsza wizyta u lekarza, więc dopiero wtedy mogłabym powiedzieć coś więcej. To moja druga ciąża i byłam już tutaj na grupie ciążowej w lipcówkach 2021. Moja córeczka ma aktualnie 1,5 roku. Na lipcówkach też miałyśmy prywatny wątek i chętnie do Was dołączę ale może dopiero po wizycie
Wszystkim życzę spokojnych 9 miesięcy
angeliskax
Moderator
tak jak dziewczyny piszą. Jeśli masz ochotę dołączyć to zapraszamy, ale też myślę że będzie Ci dużo lepiej jak będziesz na podobnym etapie z mamami października. Jeśli nie możesz znaleźć wątku to daj znać a dam Ci linkaDziękuję
angeliskax
Moderator
wpisuje Cię na listę :-)Hejo. Ja sie dowiedziałam okolo tyg temu. Wizyta w poniedziałek. Termin wychodzi jakoś 21.09. Chętnie doalcze do prywatnej grupy
katherinnn
Fanka BB :)
Teraz, w poniedziałekkiedy masz wizytę?
angeliskax
Moderator
O super! Czekamy na wieści, ale mimo to Cię też wpisuje na listę. Może będziesz chciała w poniedziałek na prywatnym wątku nam opowiedzieć o wizycieTeraz, w poniedziałek
to mamy wizyte w tym samym dniu. Trzymam kciuki !Teraz, w poniedziałek
katherinnn
Fanka BB :)
Dziękuję chętnie opowiem.O super! Czekamy na wieści, ale mimo to Cię też wpisuje na listę. Może będziesz chciała w poniedziałek na prywatnym wątku nam opowiedzieć o wizycie
Trzymajcie kciuki, żeby było wszystko dobrze
No to powodzenia! Również trzymam kciuki u Ciebie też będzie to pierwsza wizyta?to mamy wizyte w tym samym dniu. Trzymam kciuki !
Teraz widzę, że i termin mamy podobny
reklama
angeliskax
Moderator
ja pierwsza wizytę mam 31. Ale też pierwotnie chciałam iść 30 chociaż stwierdziłam że poniedziałek to nie moje dni więc zapisałam się na wtorekDziękuję chętnie opowiem.
Trzymajcie kciuki, żeby było wszystko dobrze
No to powodzenia! Również trzymam kciuki u Ciebie też będzie to pierwsza wizyta?
Teraz widzę, że i termin mamy podobny