doskonałe rozumiem i mocno wierzę że będzie w koncu dobrzeCześć Dziewczyny Chciałam również do Was dołączyć. Mam Córeczkę, później niestety 2 straty i teraz mam nadzieję, że we wrześniu zostanę mamą tęczowego dzidziusia
reklama
Oby tak było, dziękuję.doskonałe rozumiem i mocno wierzę że będzie w koncu dobrze
Na tą chwilę byłam już 5 dni w szpitalu bo pojawiło się plamienie, teraz mam leżeć odpoczywać i myśleć pozytywnie. Na szczęście na usg jest już zarodek z bijącym serduszkiem ❤
Najgorszy jest ten strach.
Rozumiem. Ciezko myśleć pozytywnie kiedy z tyłu głowy głosik ciągle przypomia co sie działo porzednio. Też jestem na etapie proby pozytywnego myślenia. Zwłaszcza że bardzo długo mimo leczenia inseminacji stymulacji nie udawało się. I ten dystans wewnątrz żeby sie za bardzo nie cieszyć i nie wybiegać myślami do przdodu..Oby tak było, dziękuję.
Na tą chwilę byłam już 5 dni w szpitalu bo pojawiło się plamienie, teraz mam leżeć odpoczywać i myśleć pozytywnie. Na szczęście na usg jest już zarodek z bijącym serduszkiem ❤
Najgorszy jest ten strach.
niemniej jednak mam jakieś pokłady nadziei i przekonania że w koncu sie uda!
Trzymam mocno kciuki, musi być dobrze wrzesień będzie dla nas szczęśliwym miesiącemRozumiem. Ciezko myśleć pozytywnie kiedy z tyłu głowy głosik ciągle przypomia co sie działo porzednio. Też jestem na etapie proby pozytywnego myślenia. Zwłaszcza że bardzo długo mimo leczenia inseminacji stymulacji nie udawało się. I ten dystans wewnątrz żeby sie za bardzo nie cieszyć i nie wybiegać myślami do przdodu..
niemniej jednak mam jakieś pokłady nadziei i przekonania że w koncu sie uda!
MagdalenaJe
Fanka BB :)
Witajcie
Jest Magda , mam 34 lata. To moja pierwsza ciąża. Wg OM pełny 6tc. A termin na 26.09. Za tydzień mam wizytę u giną. Chętnie do was dołączę
Dużo zdrówka i spokoju dla Was!
Jest Magda , mam 34 lata. To moja pierwsza ciąża. Wg OM pełny 6tc. A termin na 26.09. Za tydzień mam wizytę u giną. Chętnie do was dołączę
Dużo zdrówka i spokoju dla Was!
MagdalenaJe
Fanka BB :)
Witaj w klubie. Ja też mam 34 lata i moje pierwszeJa mam 34 i chyba jestem najstarsza która będzie rodzic 1 dziecko
jak dostać sie do tej prywatnej grupy ? bo chyba mi umknęło technicznie jak to zrrobićwpisuje Cię na listę :-)
Musisz po prostu dać znać, ze chcesz być w prywatnej grupie @angeliskaxjak dostać sie do tej prywatnej grupy ? bo chyba mi umknęło technicznie jak to zrrobić
a to juz dawalam znaćMusisz po prostu dać znać, ze chcesz być w prywatnej grupie @angeliskax
reklama
angeliskax
Moderator
lista poszla do Ani, muszę czekać aż mi da znać ze juz dodała