tak pierwsza, wczensiej tylko konsultacja byla jak test wyszedl taka ze dostalam recepte na luteine i badania do zrobienia.Dziękuję chętnie opowiem.
Trzymajcie kciuki, żeby było wszystko dobrze
No to powodzenia! Również trzymam kciuki u Ciebie też będzie to pierwsza wizyta?
Teraz widzę, że i termin mamy podobny
reklama
Dziękuję już znalazłamtak jak dziewczyny piszą. Jeśli masz ochotę dołączyć to zapraszamy, ale też myślę że będzie Ci dużo lepiej jak będziesz na podobnym etapie z mamami października. Jeśli nie możesz znaleźć wątku to daj znać a dam Ci linka
katherinnn
Fanka BB :)
Mój gin przyjmuje tylko w poniedziałki, więc u mnie nawet nie było wyboru. Ale cieszę się, że chociaż w miarę szybko udało się ustalić wizytę, bo zazwyczaj terminy dłuuugieja pierwsza wizytę mam 31. Ale też pierwotnie chciałam iść 30 chociaż stwierdziłam że poniedziałek to nie moje dni więc zapisałam się na wtorek
Jak miło Cię tu widzieć:-)Cześć, dziewczyny. Ja o ciąży dowiedziałam się półtora tygodnia temu, robiłam testy i betę. Termin z OM wychodzi mi na 22 września. W poniedziałek dopiero pierwsza wizyta u lekarza, więc dopiero wtedy mogłabym powiedzieć coś więcej. To moja druga ciąża i byłam już tutaj na grupie ciążowej w lipcówkach 2021. Moja córeczka ma aktualnie 1,5 roku. Na lipcówkach też miałyśmy prywatny wątek i chętnie do Was dołączę ale może dopiero po wizycie
Wszystkim życzę spokojnych 9 miesięcy
katherinnn
Fanka BB :)
I wzajemnieJak miło Cię tu widzieć:-)
Chciała 15 lutego ale mam na 17 a Ty??Będziemy się pod koniec ścigać kto pierwszy urodzi zarodek ma całe 3 mm! Kawał gościa póki co miałam może 2 czy 3 dni takie gorsze, a tak to boli mnie podbrzusze i piersi. Dodam, ze od momentu zobaczenia dwoch kresek lekarz kazał mi brać luteine i a kwas foliowy 5mg odkad zaczelismy sie starać, za to powiedzial, ze na witaminy dla kobiet w ciazy przyjdzie jeszcze czas.
Na kiedy wyznaczył Ci gin teraz wizytę?
reklama