mała mama
Fanka BB :)
angeliskax jak już zapisujesz wizyty kochana to poproszę jeszcze wpisać 26.01 moja wizyta u ginaCzyli 20.01? pytam by zapisać do listy wizytujących
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
angeliskax jak już zapisujesz wizyty kochana to poproszę jeszcze wpisać 26.01 moja wizyta u ginaCzyli 20.01? pytam by zapisać do listy wizytujących
Ja teraz w 3 ciazy pochalaniam non stopMdli i to jak ale chłonę wszystko jak gąbka aż mi się przytyło z 3 kg chyba trzeba zwolnić bo przytyje dalej w ciąży 18 kg
Zauwazylam ze wiekszasc z nas preferuje słone lub kwaśne rzeczy ,ciekawe jaka bedzie płeć dzieci . Nie wiem jak to do konca jest ,słone,kwaśne dziewczynka czy chłopiec ? wiem ze nie zawsze to sie sprawdzaJa to wgl nie jestem w stanie jeść… mam napady głodu ale o tak nic mi nie wchodzi… jedynie kwaśne jabłka, pomarańcze, chrupki kukurydziane i woda z cytryna
Czy wy tez macie zaparcia? Jak sobie radzicie? Mnie już tak brzuch dzisiaj boli
Nie mam zaparc raczej w druga strone cp organizm to inaczej.Ja to wgl nie jestem w stanie jeść… mam napady głodu ale o tak nic mi nie wchodzi… jedynie kwaśne jabłka, pomarańcze, chrupki kukurydziane i woda z cytryna
Czy wy tez macie zaparcia? Jak sobie radzicie? Mnie już tak brzuch dzisiaj boli
Nie zawsze , ale chyba wiekszosc na slone,kwasne i odrzuca od miesa. Ja mam tez ochote bardziej na takie konkrety noz na podjadanie malych rzeczy. Oczywiscie duzo soli ,maslaZauwazylam ze wiekszasc z nas preferuje słone lub kwaśne rzeczy ,ciekawe jaka bedzie płeć dzieci . Nie wiem jak to do konca jest ,słone,kwaśne dziewczynka czy chłopiec ? wiem ze nie zawsze to sie sprawdza
Ja ostatnio na sniadanie chleb smazony z maslem I czosnkiem I nic wiecej do szczescia mi nie trzebaNie zawsze , ale chyba wiekszosc na slone,kwasne i odrzuca od miesa. Ja mam tez ochote bardziej na takie konkrety noz na podjadanie malych rzeczy. Oczywiscie duzo soli ,masla
No i prosze jakie my malo wymagajace jestesmy , chociaz dzis zrobilam gołąbki bo mialam mega ochoteJa ostatnio na sniadanie chleb smazony z maslem I czosnkiem I nic wiecej do szczescia mi nie trzeba
No ja staram sie jesc 3 max 4 posilki dziennie ale nie jakos mega duze . 1 sniadanie to jedna kanapka wlasnie z maslem I czosnkiem na 2 sniadanie 2 kanapki lub parowka I kromka chleba ,potem zwiekszych posilkow to obiad ale tez jedzony pol porcji mniej niz przed ciaza no I kolacja to glownie owoc albo 2 szklanki soku . Mysle ze to nie jest ani za malo ani za duzo. Zmiejszone porcje sa tez dlatego ze wczesniej wymiotowalam jak troche wiecej obiadu np chcialam zjescNo i prosze jakie my malo wymagajace jestesmy , chociaz dzis zrobilam gołąbki bo mialam mega ochote