mamamama34
Zaangażowana w BB
Brawo superDziewczynki, słyszałam serduszko. Moja faosolka/mój fasolek wyglada tak jak zdjęciu kamień z serca, radość i łzy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Brawo superDziewczynki, słyszałam serduszko. Moja faosolka/mój fasolek wyglada tak jak zdjęciu kamień z serca, radość i łzy
Kojarzylo mi sie ze mniej dlatego w szoku bylam ze tak ladnie widac8+2, termin na 24 sierpnia
graaaattuluje!!8+2, termin na 24 sierpnia
Super gratulacje jaka słodka fasoleczka ))Dziewczynki, słyszałam serduszko. Moja faosolka/mój fasolek wyglada tak jak zdjęciu kamień z serca, radość i łzy
Ale cudeńko gratulacje piękna fasolkaDziewczynki, słyszałam serduszko. Moja faosolka/mój fasolek wyglada tak jak zdjęciu kamień z serca, radość i łzy
23Czyli 20.01? pytam by zapisać do listy wizytujących
Przepiękny widok rośnij zdrowo maluszkuDziewczynki, słyszałam serduszko. Moja faosolka/mój fasolek wyglada tak jak zdjęciu kamień z serca, radość i łzy
ja tez jestem wiecznie zmęczona, coś strasznego!Właśnie jak czytałam ten komentarz to w trakcie pomyślałam to samo ,,jak ją nie mdli" ja jak wczoraj smażyłam pulpety z mięsa to miałam skwaszoną minę cały czas i śmierdziało mi niemiłosiernie, aż poprosiłam męża żeby dokończył. Myślałam, ze jak pójdę na zwolnienie to chociaż pogotuję jakieś dobre pełnowartościowe obiady albo ciasta będę piekła albo posprzątam a tu albo mi śmierdzi albo nie mam siły
ja w pierwszej ciąży startowałam z waga 50 kg i skończyłam na 68 teraz startowałam z 51, a już jest 53, ciężko to widzęNie mam zaparc raczej w druga strone cp organizm to inaczej.
Ja startuje od wagi 50 kg i zobaczymy na ilu skoncze we wrzesniu haha