reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2023

Tak bardzo mi przykro Jovi 😢😢😢

Witam i gratuluje wszystkim nowym dziewczynom ❤️🍀

Mam pytanie głównie do dziewczyn, które maja już dzidzie na pokładzie - czy w poprzednich ciążach normalnie współżyłyście? Niby lekarz powiedział , że nie ma przeszkód bo nie ma krwiaków ani nic, ale gdzieś mam wewnętrzna obawę, że coś może się stać :/ wczoraj było pierwszy raz coś od ponad 2 tygodni i martwię się trochę czy wszytko będzie dobrze 🙄
Normalnie. Jeśli zdrowa jest ciąża i nie występują żadne plamienia czy coś to normalniepzna uprawiać seks ;)

reklama
Spokojnie. Dzidzia ma taką ochronę że jej nic nie będzie jeżeli tylko nie zechcecie całej kamasutry sprawdzać 😉
Jak to w kawałach: mąż się pyta pielęgniarki czy może uprawiać z żoną seks, a ona pyta czemu nie to ten dzieli się z obawami że niby dziecko puknie czy coś 😂 a pielęgniarka na to: "No Pan aż takiego długiego to już nie ma" 😂😂 I zawsze opowiadam ten kawał mezowi jak odmawia mi seksu 😂

Hej dziewczyny, dołączam do was! Termin 2 września 🥹😍 to moja pierwsza ciąża także wszystko jest dla mnie nowe. Ogólnie zaczynam się martwić bo ustały objawy ciąży. Czy jest ktoś kto też tak ma/miał i wszystko było ok? ;) na usg byłam w poniedziałek 6t+2d i biło już serduszko ❤
Super. Kiedy druga wizyta?

Witam Was kochane 😘😘ja mam dzisiaj straszny młyn bo prowadzę własną działalność robię torty , ciasta itd właśnie m zamówienie na jutro i kończę zwijać roladę z kokosem i czekoladą powiem Wam że aż mnie od tego słodkiego mdli jak tylko patrzę 😁😁😁

Witam Was kochane 😘😘ja mam dzisiaj straszny młyn bo prowadzę własną działalność robię torty , ciasta itd właśnie m zamówienie na jutro i kończę zwijać roladę z kokosem i czekoladą powiem Wam że aż mnie od tego słodkiego mdli jak tylko patrzę 😁😁😁
Właśnie jak czytałam ten komentarz to w trakcie pomyślałam to samo ,,jak ją nie mdli" 😄 ja jak wczoraj smażyłam pulpety z mięsa to miałam skwaszoną minę cały czas i śmierdziało mi niemiłosiernie, aż poprosiłam męża żeby dokończył. Myślałam, ze jak pójdę na zwolnienie to chociaż pogotuję jakieś dobre pełnowartościowe obiady albo ciasta będę piekła albo posprzątam a tu albo mi śmierdzi albo nie mam siły :D

Właśnie jak czytałam ten komentarz to w trakcie pomyślałam to samo ,,jak ją nie mdli" 😄 ja jak wczoraj smażyłam pulpety z mięsa to miałam skwaszoną minę cały czas i śmierdziało mi niemiłosiernie, aż poprosiłam męża żeby dokończył. Myślałam, ze jak pójdę na zwolnienie to chociaż pogotuję jakieś dobre pełnowartościowe obiady albo ciasta będę piekła albo posprzątam a tu albo mi śmierdzi albo nie mam siły :D
Ja wczoraj spełniałam swoją zachciankę i smażyłam wątróbkę 🤣
Na dzisiaj tez mam 🙈

Mdli i to jak 😁😁😁ale chłonę wszystko jak gąbka aż mi się przytyło z 3 kg chyba 😂😂😂 trzeba zwolnić bo przytyje dalej w ciąży 18 kg 🙈

reklama
Do góry