reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2023

reklama
Hahaha, znam to. Pierwsza a druga to niebo a ziemia. Teraz to wszystko lotto a co ma być to będzie 😅
No dokładnie. Przecież nic nie mogę zrobić 🤷🏻‍♀️
Ale rozumiem dziewczyny bo też tak panikowalam i analizowałam półtora roku temu 😉

I mogę polecić dziewczyna które myślą o teście pappa który kosztuje 700 zł i jest tylko statystyką, żeby od razu się zastanowiły nad nifty.
Ja zrobiłam pappe i mnie tak straszyła że i tak musiałam robić nifty.
A tam już nie statystyka tylko pewnosc. No i płeć się zna od 10 tygodnia nawet 😉

Dziewczyny odebralam wyniki 😁
10.01- 2330mlU/ml godz 10.00
13.01-5785 mlU/ml godz 9.00
😁🥰
Teraz czas na odpoczynek,herbatke,kocyk.
Moj nawet rozpalil w kominku,zebym sie zrekasowala 😊🥰
Majac 3 dzieci w domu ciezko znalezc czas dla siebie 🙈

Załączniki

• 16736217879522576746677600471268.jpg
    16736217879522576746677600471268.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 54
Ale rozumiem dziewczyny bo też tak panikowalam i analizowałam półtora roku temu 😉

I mogę polecić dziewczyna które myślą o teście pappa który kosztuje 700 zł i jest tylko statystyką, żeby od razu się zastanowiły nad nifty.
A tam już nie statystyka tylko pewnosc. No i płeć się zna od 10 tygodnia nawet 😉
Ja mialam to samo .straszyli mnie okropna choroba to zrobilam pappa i wyniki niby wyszly zle ze jeszcze gorzej wrozylo i zrobilam nifty za 2300zl i okazalo sie ze dziecko calkowicie zdrowe....

reklama

Ja mialam to samo .straszyli mnie okropna choroba to zrobilam pappa i wyniki niby wyszly zle ze jeszcze gorzej wrozylo i zrobilam nifty za 2300zl i okazalo sie ze dziecko calkowicie zdrowe....
Ja właśnie od kilku dni analizuje te testy i nie mogę się zdecydować. A powiedzcie dziewczyny, które robiły to robiłyście konkretnie nifty czy nifty pro? Ja z tego co patrzyłam to jakoś najbardziej mnie interesowało nifty pro albo sanco, ale jestem zupełnie zielona w temacie

Do góry