reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2023

reklama
a pappa się wykonuje w każdej ciązy czy powyzej 35 roku życia? bo nie wiem czy to w ogole robic skoro jestem zdecydowana na nifty
Mozesz w kazdej, czesto zalecaja jak im sie cos w prenatalnych nie podoba ja dawalam za PAPPA 350zł, ale tez moga nastresowac niepotrzebnie tak jak bylo w mojej sytuacji. Jak jestes nastawiona na nifty to nie musisz bo to dojkadniejsze badania niz pappa.

Dziewczyny sorki ! Ale jestem przerażona. Zaszłam do toalety a tam plamienie na bieliznie :O nie wiem co to ma znaczyć. Zadzwoniłam do ginekologa ale czekam na odzew..
Nie wiem co robić ;(

Dziewczyny sorki ! Ale jestem przerażona. Zaszłam do toalety a tam plamienie na bieliznie :O nie wiem co to ma znaczyć. Zadzwoniłam do ginekologa ale czekam na odzew..
Nie wiem co robić ;(
Spokojnie. Jeśli brązowe to może to być nic. Jutro lub w poniedziałek zbadalabym Progesteron.

Nie wiem co robić ;(
Nie wiem co robić ;(
Jovi odpocznij, połóż się jak się będziesz źle czuć i coś jeszcze poleci leć na sor jakie to plamienie jest ???

Nie wiem co robić ;(
Przede wszystkim się nie stresuj, bo to nie pomoże :( wiem, ze łatwo sie mówi, ale sprobuj.. wlacz sobie jakas muzyke relaksacyjna i sie połóż..
Poczekaj, moze gin w tym czasie oddzwoni i Cie uspokoi i cos zaradzi 😘 moze tez luteine zalecić (doczytalam w ulotce, ze jak występują krwawienia i plamienia w ciąży to się ja stosuje) i i zrobilabym jak @angeliskax radzi - badanie na progesteron.

Będzie dobrze, musi być!❤

Jovi odpocznij, połóż się jak się będziesz źle czuć i coś jeszcze poleci leć na sor jakie to plamienie jest ??
Jak upławy tylko brązowe..
Przede wszystkim się nie stresuj, bo to nie pomoże :( wiem, ze łatwo sie mówi, ale sprobuj.. wlacz sobie jakas muzyke relaksacyjna i sie połóż..
Poczekaj, moze gin w tym czasie oddzwoni i Cie uspokoi i cos zaradzi 😘 moze tez luteine zalecić (doczytalam w ulotce, ze jak występują krwawienia i plamienia w ciąży to się ja stosuje) i i zrobilabym jak @angeliskax radzi - badanie na progesteron.

Będzie dobrze, musi być!❤
Dziś mailowałem z nią odnośnie leków czy zaprzestać te które brałam przed to mam dhupaston brać 2x2 i ovarin.

Ale nie zdążyłam chyba..

reklama
Jak upławy tylko brązowe..

Dziś mailowałem z nią odnośnie leków czy zaprzestać te które brałam przed to mam dhupaston brać 2x2 i ovarin.

Ale nie zdążyłam chyba..
A czemu ovarin? Chodzi o inozytol?
I nie mow, ze za pozno, narazie nic nie wiadomo. Dalej plamisz?

Do góry