reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2023

reklama
Ja właśnie od kilku dni analizuje te testy i nie mogę się zdecydować. A powiedzcie dziewczyny, które robiły to robiłyście konkretnie nifty czy nifty pro? Ja z tego co patrzyłam to jakoś najbardziej mnie interesowało nifty pro albo sanco, ale jestem zupełnie zielona w temacie
Ja robiłam nifty pro.
W 5 dni po pobraniu krwi miałam już wyniki na mailu.

Ja mialam to samo .straszyli mnie okropna choroba to zrobilam pappa i wyniki niby wyszly zle ze jeszcze gorzej wrozylo i zrobilam nifty za 2300zl i okazalo sie ze dziecko calkowicie zdrowe....
mi całe szczęście pappa.w pierwszej ciąży dobrze wyszedl. Liczę na to że w tej ciąży również dobrze wyjdzie, bo jak wyjdzie co innego to nie powtarzam.

a pappa się wykonuje w każdej ciązy czy powyzej 35 roku życia? bo nie wiem czy to w ogole robic skoro jestem zdecydowana na nifty

A ja robię i tak pappa. USG prenatalne robię 3 razy a co do pappy to krew u mnie kosztuje ok. 200-300zl. Jeśli coś byłoby nie tak to dopiero wtedy będę robić inne testy:) ale mam nadzieje ze będzie wszystko dobrze

reklama
Ja właśnie od kilku dni analizuje te testy i nie mogę się zdecydować. A powiedzcie dziewczyny, które robiły to robiłyście konkretnie nifty czy nifty pro? Ja z tego co patrzyłam to jakoś najbardziej mnie interesowało nifty pro albo sanco, ale jestem zupełnie zielona w temacie
Ja mialam chyba te NIFTY PRO jesli masz kase zeby wylozyc to mozesz zrobic bo to juz masz 100 % pewnosc ze jest ok i mozesz byc spokojna do konca ciąży. Mozesz zaznaczyc tez ze chcesz znac plec dziecka .Moja probka wysylana byla do HONGKONGU tam badali i mialam wyniki chyba po 2 tyg ale juz nie pamietam.wypisywalam druki w jezyku polskim i angielskim.

Do góry