Będzie dobrze już tyle wytrwałyśmy to wytrzymamy jeszcze trochę Przez to leżenie tylko wszystko boli i mam schizy ze to szyjka, albo mały się za mało rusza, zwariować można jak normalnie by się funkcjonowało to człowiek by pewnie nawet na to uwagi nie zwracałU mnie tak samo skracajaca sie szyjka, pessar, i cukrzyca no i leżenie..u mnie z ruchami to.roznie jednego dnia wiecej, drugiego mniej, ale najczesciej i najwiecej wlasnie wypinanie..i ten sam tc..
reklama
Eliza2020
Fanka BB :)
Mam to samo..no musimy dac rade...ja wczoraj mialam trudny dzień, dziś lepiej ale gorzej z samopoczuciem czuje sie taka slaba bez sił moze przez to lezenie i cisnienie...nie wiem jak Ty ale jeszcze tych lekow sie tyle bierze ale zeby jeszcze 4 tyg i juz bedzie dobrze.Będzie dobrze już tyle wytrwałyśmy to wytrzymamy jeszcze trochę Przez to leżenie tylko wszystko boli i mam schizy ze to szyjka, albo mały się za mało rusza, zwariować można jak normalnie by się funkcjonowało to człowiek by pewnie nawet na to uwagi nie zwracał
Oj tak ja jeszcze dzisiaj robiłam badanie moczu i wyszły mi leukocyty 25 gdzie norma jest chyba 10 wiec jakaś infekcja od razu zrobiłam posiew, zobaczymy co gin mi jutro powieMam to samo..no musimy dac rade...ja wczoraj mialam trudny dzień, dziś lepiej ale gorzej z samopoczuciem czuje sie taka slaba bez sił moze przez to lezenie i cisnienie...nie wiem jak Ty ale jeszcze tych lekow sie tyle bierze ale zeby jeszcze 4 tyg i juz bedzie dobrze.
Eliza2020
Ja tez mam zamiar jutro zrobic posiew..tylko trudno no w nocy wstaje siku, i nie ma tego min.4 godzinnego moczu..u mnie badania roznie wychodza jak pobieraja w domu to ostatnio bakterii ponad 600, nastepnego dnia moj narzeczony zawiozl od razu i 80 wiec to zalezy jak oni w tych punktach to przechowuja tak samo z cukrem dzis po sniadaniu 90, obiad kolacja 70 i nie wiem czy mi sie juz glukometr nie zepsul teraz bede pic kakao mam nadzieję ze nie zaszkodzi w tej cukrzycy...Oj tak ja jeszcze dzisiaj robiłam badanie moczu i wyszły mi leukocyty 25 gdzie norma jest chyba 10 wiec jakaś infekcja od razu zrobiłam posiew, zobaczymy co gin mi jutro powie
Ja dziś byłam u lekarza, doczekałam się wreszcie usg. Wszystko jest w porządku, termin znów się przesunął bliżej, z 24.09 już na 17 Mały waży 1940g, prawdę mówiąc, myślałam że w 33tc będzie już ponad 2kg, ale lekarz mówi, że to jak najbardziej dobra waga i wg usg i tak jest większy niż wiek ciąży wskazuje. Wyszło mi tylko ciśnienie 150/90 i muszę zacząć mierzyć. Oby to był jednorazowy skok, bo jak nie to mnie na oddział wyśle
A poza tym mam to samo co Wy, wypinanie, kopniaki, uciskanie Najwięcej wieczorem i w nocy - co się obudzę to młody szarżuje Lekarzowi też dziś kopał w głowicę od Usg
A poza tym mam to samo co Wy, wypinanie, kopniaki, uciskanie Najwięcej wieczorem i w nocy - co się obudzę to młody szarżuje Lekarzowi też dziś kopał w głowicę od Usg
MamaMalina30
Hej my po wizycie 35+5 termin mamy na 12 września, wszystko jest dobrze szyjka 3,5 cm mam polegiwac i zakaz współżycia dzisiaj robiłam te hbs, HIV i krew i to była ostatnia wizyta tak mi powiedziała a i dobrze bo az mnie nosiło jak do niej szłam, minusy mieszkania na wsi że nie można przebierać w lekarzach :/
Ja wcześniej mieszkałam na wsi pod Słupskiem i gdybym tam chciała mieć przez ciążę co miesiąc innego lekarza to by ich starczyło i jeszcze zostało a tu, gdzie teraz mieszkam pod Nakłem, dwóch lekarzy na krzyż, trzeci ma dwumiesięczne terminy i tyle z wyboru A do Bydgoszczy prywatnie za daleko i niestety koszty by przerosły.minusy mieszkania na wsi że nie można przebierać w lekarzach :/
Magdalena9090
Zaangażowana w BB
zakaz współżycia? Mi mówiła że jak nic nie boli i nie czuje dyskomfortu nie widzi przeciwskazań. Zdziwiłam się bo brzuszek kazała nie gładzić żeby macicy nie pobudzic a do współżycia nie widzi przeciwskazań...Hej my po wizycie 35+5 termin mamy na 12 września, wszystko jest dobrze szyjka 3,5 cm mam polegiwac i zakaz współżycia dzisiaj robiłam te hbs, HIV i krew i to była ostatnia wizyta tak mi powiedziała a i dobrze bo az mnie nosiło jak do niej szłam, minusy mieszkania na wsi że nie można przebierać w lekarzach :/
reklama
MamaMalina30
No widzisz moja ma z deklem ze tak powiem, zakaz współżycia bo cała ciąże miałam szyjkę 4cm czyli bardzo ładnie a teraz ma 3,5... A ile ma mieć w 8-9miesiacu , jest tak wredne babsko że szok ale ja też się nie chamuje na jej gadki, u niej pacjentka to sztuka nic więcej przykre to jest ale kamień z serca że już nie będę musiała do niej chodzićzakaz współżycia? Mi mówiła że jak nic nie boli i nie czuje dyskomfortu nie widzi przeciwskazań. Zdziwiłam się bo brzuszek kazała nie gładzić żeby macicy nie pobudzic a do współżycia nie widzi przeciwskazań...